ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ

Παπαχατζής: "Η πιο σημαντική νίκη"

Παπαχατζής: "Η πιο σημαντική νίκη"
INTIME SPORTS

Ο συνεργάτης του Γιάννη Σφαιρόπουλου, Θανάσης Παπαχατζής χαρακτήρισε ως την πιο σημαντική νίκη της σεζόν το θετικό αποτέλεσμα απέναντι στον ΠΑΟΚ. Διαβάστε αναλυτικά.

Ο συνεργάτης του Γιάννη Σφαιρόπουλου στον πάγκο του Πανιωνίου, Θανάσης Παπαχατζής μίλησε στην επίσημη ιστοσελίδα της ομάδας για τη νίκη επί του ΠΑΟΚ, την οποία και χαρακτήρισε ως το πιο σημαντικό θετικό αποτέλεσμα της φετινή σεζόν.

" Ήταν μια νίκη πολύ μεγάλης βαθμολογικής σημασίας, γιατί μας δίνει σαφές προβάδισμα για την κατάκτηση της τρίτης θέσης της κανονικής περιόδου του πρωταθλήματος", ανέφερε αρχικά ο Έλληνας προπονητής και συμπλήρωσε:

" Θέλουμε ακόμη μια νίκη για να έχουμε πλεονέκτημα έδρας στα πλέι οφ και εάν δεν προκριθούμε στους τελικούς, στους αγώνες για την 3η – 4η θέση".

Στη συνέχεια δήλωσε: " Ήταν ίσως η πιο σημαντική νίκη της φετινής σεζόν. Εκτός από την βαθμολογικής σημασία της η νίκη επί του ΠΑΟΚ έχει και ψυχολογική, γιατί προερχόμασταν από κακή εμφάνιση, ίσως την χειρότερη της φετινής αγωνιστικής χρονιάς, στον αγώνα με αντίπαλο τον Κολοσσό στην Ρόδο. Θέλαμε την νίκη για να ανέβει και η ψυχολογία μας".

Έπειτα ο Παπαχατζής σχολίασε: " Αξίζαμε την νίκη, γιατί είχαμε συνεχώς το προβάδισμα, πήραμε διαφορές τόσο στο πρώτο, όσο και στο δεύτερο ημίχρονο της κανονικής διάρκειας του αγώνα και επιβεβαιώσαμε ότι ήμασταν ανώτεροι. Το ματς οδηγήθηκε στην παράταση γιατί δεν καταφέραμε να ελέγξουμε τον καλύτερο σκόρερ των αντιπάλων Κώστα Χαραλαμπίδη, που με προσωπικά τρίποντα στο τέλος του πρώτου ημιχρόνου μείωσε την διαφορά και στο τέλος της κανονικής διάρκειας ισοφάρισε και έστειλε την αναμέτρηση στο έξτρα πεντάλεπτο.

Νικήσαμε τον ΠΑΟΚ από την επίθεση μας. Στην άμυνα ήμασταν καλοί κατά διαστήματα και όταν ήμασταν καλοί στην άμυνα παίρναμε διαφορές. Εάν συναντήσουμε ξανά τον ΠΑΟΚ στα πλέι οφ, πρέπει να παίξουμε καλύτερη άμυνα στους Ντι Τζέι Κούπερ, Κώστα Χαραλαμπίδη".

Τέλος, δήλωσε: " Στο Ρέθυμνο το ματς θα είναι δύσκολο, γιατί ο αντίπαλος μας στην έδρα του είναι δυνατός και έχει την ικανότητα να ανοίξει τον ρυθμό και να τρέξει στον αιφνιδιασμό. Εάν ελέγξουμε τον ρυθμό, πάρουμε τα ριμπάουντ και υποχρεώσουμε το Ρέθυμνο να παίξει στο μισό γήπεδο, θα έχουμε βάλει τις βάσεις για να διεκδικήσουμε την νίκη μέχρι το τέλος του αγώνα.

Πρέπει να πάμε στο Ρέθυμνο με την σκέψη στο μυαλό μας ότι με μια νίκη εξασφαλίζουμε την τρίτη θέση της βαθμολογίας της κανονικής περιόδου και αρχίζουμε τα πλέι οφ στο ίδιο σημείο εκκίνησης με την προηγούμενη σεζόν".

TAGS ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ