EUROLEAGUE

Πάουελ: "Δυνατή άμυνα και τρέξιμο"

Πάουελ: "Δυνατή άμυνα και τρέξιμο"
INTIME SPORTS

Ο Τζος Πάουελ μίλησε στο Sport24.gr για τη νίκη του Ολυμπιακού επί της Χίμκι, την πρόκριση με πλεονέκτημα έδρας των "ερυθρολεύκων", αλλά και τα ματς με την Εφές...

Ο Ολυμπιακός επικράτησε της Χίμκι στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας με 79-70 και εξασφάλισε την πρόκριση του στα προημιτελικά της Ευρωλίγκας.

Οι παίκτες, μάλιστα του Γιώργου Μπαρτζώκα τερμάτισαν στην δεύτερη θέση του ομίλου τους, με αποτέλεσμα να έχουν το πλεονέκτημα έδρας στα προημιτελικά.

Αντίπαλος της ομάδας του Γιώργου Μπαρτζώκα πλέον η Αναντόλου Εφές, η οποία πήρε μετά την ήττα της από την Ρεάλ στη Μαδρίτη την τρίτη θέση στον Ε' Όμιλο. Ο Τζος Πάουελ που βοήθησε να φτάσει ο Ολυμπιακός στη νίκη απέναντι στην Χίμκι μίλησε στο Sport24.gr για το θετικό αποτέλεσμα της ομάδας, την πρόκριση, αλλά και τους Τούρκους.

" Η άμυνα μας ήταν το δυνατό μας σημείο. Παίξαμε επιθετική άμυνα και καταφέραμε και καλύψαμε και κάποια λάθη που κάναμε. Τρέξαμε, βγήκαμε μπροστά και καταφέραμε να φτάσουμε στο θετικό αποτέλεσμα απέναντι σε μία πάρα πολύ καλή ομάδα", ήταν τα πρώτα λόγια του Αμερικανού.

Στη συνέχεια, ο Τζος Πάουελ μίλησε για τα προημιτελικά, με πλεονέκτημα έδρας, αλλά και το φάιναλ-φορ του Λονδίνου. " Θέλουμε να πηγαίνουμε βήμα - βήμα. Από τότε που ήρθα στην ομάδα έτσι λειτουργούμε. Πάμε, λοιπόν κοιτάζοντας το κάθε ματς ξεχωριστά. Χάσαμε κάποιους αγώνες που έπρεπε να πάρουμε στην έδρα μας, όμως λειτουργήσαμε σωστά στη συνέχεια και σημειώσαμε κάποιες μεγάλες νίκες, όπως για παράδειγμα απέναντι στην Σιένα στην Ιταλία".

Ο Ολυμπιακός θα μπει στα πλέι οφ της Ευρωλίγκας την Τετάρτη (10/04) κόντρα στην Αναντόλου Εφές στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας. Ο Αμερικανός τονίζει πώς το πλεονέκτημα της έδρας είναι πολύ σημαντικό και πώς οι επόμενες ημέρες θα είναι γεμάτες σκληρή προπόνηση για να καταφέρουν να φτάσουν στη νίκη.

" Φυσικά το πλεονέκτημα έδρας είναι πολύ σημαντικό. Είναι διαφορετικό να παίζεις μπροστά στον κόσμο σου. Η Εφές είναι μία πάρα πολύ καλή ομάδα, όμως εμείς θα είμαστε έτοιμοι. Μας περιμένει μία δύσκολη εβδομάδα γεμάτη από σκληρές προπονήσεις για να καταφέρουμε να πάρουμε αυτό που θέλουμε κόντρα στην Εφές".

Το Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας δεν γέμισε σε καμία περίπτωση χθες (4/04), καθώς περίπου 8.000 οπαδοί των "ερυθρολεύκων" βρέθηκαν στο Φαληρικό Στάδιο για να ενισχύσουν την προσπάθεια των παικτών του Γιώργου Μπαρτζώκα. Παρόλα αυτά έκαναν ό,τι μπορούσαν για να οδηγήσουν τον Ολυμπιακό στο θετικό αποτέλεσμα κόντρα στην Χίμκι.

" Ο κόσμο μας στήριξε και ήταν δίπλα μας. Μας βοήθησε πολύ. Όλοι θέλουμε να δίνουμε πάντα και για αυτό προσπαθούμε τον καλύτερο μας εαυτό για να ευχαριστηθεί και ο κόσμος που έρχεται να δει το παιχνίδι. Θέλουμε να συνεχίσουμε να μας στηρίζει και στα επόμενα παιχνίδια".

Τέλος, αναφέρθηκε και στη δική του εμφάνιση. Ο Αμερικανός σέντερ σε 23 λεπτά χρόνου συμμετοχής πέτυχε 8 πόντους (4/6διπ., 0/1τρ.), ενώ μάζεψε 7 ριμπάουντ και είχε 1 ασίστ. " Κάναμε πολύ καλή προετοιμασία, ήμασταν επικεντρωμένοι σε συγκεκριμένα πράγματα που θέλαμε να κάνουμε πήραμε τη νίκη. Κάναμε πολύ καλή εμφάνιση και θέλουμε να συνεχίσουμε έτσι".

TAGS EUROLEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ