ΠΑΟΚ

ΠΑΟΚ: Το αύριο δεν πεθαίνει

Η αλά Τζέιμς Μποντ παρουσίαση του SPORT 24 του ΠΑΟΚ

Η αποστολή: Η χαμένη αυτοκρατορία –πριν αντεπιτεθεί- ψάχνει την ταυτότητα της. Ο Τζέιμς Μποντ φόρεσε τα μαύρα του, όχι μόνο λόγω... Μπάλντγουιν (είναι το αγαπημένο του χρώμα), αλλά λόγω της κατάστασης που επικρατεί τα τελευταία χρόνια και προσπαθεί να κινηθεί… μυστικά και ύπουλα για να κάνει την δική του υπέρβαση.

Με άδεια να σκοτώνει: Ο Λι Χάμφρεϊ είναι μικρός, αλλά έχει παίξει ήδη δύο τελικούς. Αυτούς που κατέκτησε με τον "θίασο" της Φλόριντα την τελευταία διετία. Ο δολοφόνος με το αγγελικό πρόσωπο, που μπορεί να "εκτελέσει" από όλα τα μήκη και τα πλάτη του γηπέδου.

Παίζουν οι: Ζόλταν Χόρβατ, Δημήτρης Βεργίνης, Γιάννης Βασιλείου, Μαματού Ντιαρά, Δημήτρης Χαριτόπουλος, Θρασύβουλος Σφέικος, Λι Χάμφρεϊ, Γιώργος Τσιάκος, Έντμουντ Σάντερς, Χάρης Γιαννόπουλος, Κάρολος Γαλαζούλιας, Γιάννης Δεμερτζής, Νίκος Κούβελας.

Σκηνοθέτης: Ο Ταμπ Μπάλντγουιν είναι αυτός που έχει βάλει περισσότερο από κάθε άλλον στην Α1 τη... σφραγίδα του. Κουβαλάει μια διαφορετική φιλοσοφία (με επιρροές από όλα τα μήκη και τα πλάτη της υφηλίου), η οποία έχει ήδη αρχίσει να αποδίδει καρπούς. Αν μη τι άλλο είναι ένας σπουδαίος "σκηνοθέτης".

Η κριτική του SPORT 24: "Το κάθε πέρσι και καλύτερο" έχει γίνει σλόγκαν. Έχοντας κάνει στροφή σε νέα πρόσωπα υπάρχει ελπίδα για το μέλλον. Αρκεί βέβαια το "αύριο κι αύριο" της παραγωγής να... πεθάνει.











TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ