ΠΑΟΚ

ΠΑΟΚ, Πρέλεβιτς: Κορυφώνονται οι ετοιμασίες για τη μεγάλη ημέρα του Μπάνε

Ο Μπάνε Πρέλεβιτς με την φανέλα του ΠΑΟΚ
Ο Μπάνε Πρέλεβιτς με την φανέλα του ΠΑΟΚ INTIME

Η αντίστροφη μέτρηση για την ιστορική μέρα απόσυρσης της φανέλας του Μπάνε Πρέλεβιτς έχει ξεκινήσει στον ΠΑΟΚ ενόψει του αγώνα με την ΑΕΚ (1/4, 19:15, ΕΡΤ3 και LIVE από το SPORT24), με τον "Δικέφαλο" να ενημερώνει ότι οι θύρες θα ανοίξουν από τις 16:00 και η μεγάλη γιορτή θα ξεκινήσει στις 18:30.

Η αναμονή για την απόσυρση της φανέλας του Μπάνε Πρέλεβιτς φτάνει προς το τέλος. Αύριο (1/4) ο ΠΑΟΚ υποδέχεται την ΑΕΚ (1/4, 19:15, ΕΡΤ3 και LIVE από το SPORT24) για την 21η αγωνιστική της Basket League και ο "Δικέφαλος" ενημέρωσε για τις διαδικαστικές λεπτομέρειες τους φιλάθλους του, προκειμένου να είναι έτοιμοι.

Όπως έγινε λοιπόν γνωστό, οι θύρες θα ανοίξουν από τις 16:00, ενώ η μεγάλη γιορτή θα ξεκινήσει στις 18:30.

Αναλυτικά η ανακοίνωση αναφέρει:

"Η ώρα για το μεγάλο παιχνίδι ΠΑΟΚ mateco - AEK και την ιστορική στιγμή για την απόσυρση της φανέλας του Μπάνε Πρέλεβιτς έφτασε. Οι φίλαθλοι της ομάδας μας θα πρέπει να γνωρίζουν τα εξής...

Η εκδήλωση κατά την οποία θα τιμηθεί ο Μπάνε Πρέλεβιτς και η φανέλα με το "7" θα πάρει τη θέση της δίπλα στα λάβαρα της ομάδα μας, θα πραγματοποιηθεί πριν από την έναρξη του αγώνα ΠΑΟΚ mateco – ΑΕΚ, ο οποίος ξεκινά στις 19:15. Για τον λόγο αυτό όλοι οι φίλαθλοι θα πρέπει να είναι στις θέσεις του από νωρίς και πιο συγκεκριμένα στις 18:30, για να μη χάσουν ούτε λεπτό από τη εκδήλωση και την ιστορική βραδιά.

Για να υποδεχτούμε, να χειροκροτήσουμε και να τιμήσουμε τον Μπάνε Πρέλεβιτς ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ. Οι συμπαίκτες του, οι προπονητές, οι συνεργάτες, αλλά και οι πρόεδροι που συνεργάστηκαν μαζί του και οι οποίοι θα είναι στο γήπεδο, μαζί με όλους τους φιλάθλους του ΠΑΟΚ.

Θα είναι εκεί, με τον δικό τους ξεχωριστό τρόπο και με μηνύματα που θα προβληθούν από την γιγαντοοθόνη του PAOK Sports Arena και όσοι θα συμμετέχουν στην εκδήλωση από μακριά!

Η διάθεση των εισιτηρίων συνεχίζεται και οι φίλαθλοι του ΠΑΟΚ είναι καλό να προμηθευτούν έγκαιρά τα εισιτήρια τους, για να αποφύγουν την ταλαιπωρία της τελευταίας στιγμής. Για τον λόγο αυτό, οι θύρες του γηπέδου θα ανοίξουν στις 16:00.

Τα εισιτήρια διατίθενται από το PAOK Sports Arena, σήμερα μέχρι τις 18:00 και αύριο (Σάββατο 1/4) από τις 10 το πρωί μέχρι την ώρα έναρξης του αγώνα και σε όλη τη διάρκεια της ημέρας OnLine από τη διεύθυνση https://www.ticketmaster.gr/paokbc-ww/seatingPlan.html?idProduct=2124962

Τα εισιτήρια του αγώνα ΠΑΟΚ mateco - ΑΕΚ είναι συλλεκτικά, καθώς φέρουν ειδική σήμανση με το όνομα του Μπάνε Πρέλεβιτς.

Οι φίλαθλοι της ομάδας μας μπορούν επίσης να προμηθευτούν τις επίσημες και συλλεκτικές εμφανίσεις της ομάδας, με τον αριθμό «7» το όνομα και την υπογραφή του Μπάνε Πρέλεβιτς, αλλά και τα τρία συλλεκτικά T-Shirt. Από την μπουτίκ της ΚΑΕ ΠΑΟΚ στο PAOK Sports Arena (πληροφορίες στο τηλ: 215550760), αλλά και από το www.paokbcstore.gr

Η αυριανή βραδιά ξεκινά με την εκδήλωση προς τιμήν του Μπάνε Πρέλεβιτς και συνεχίζεται με ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι. Ο αγώνας ΠΑΟΚ mateco - ΑΕΚ θα ξεκινήσει στις 19:15 και είναι πολύ σημαντικός στην προσπάθεια της ομάδας μας να κατακτήσει την υψηλότερη δυνατή θέση ενόψει της έναρξης των πλέι οφ. Θα πρέπει ΟΛΟΙ μαζί, με υπομονή και επιμονή να στηρίξουμε την προσπάθεια της ομάδας να φτάσει σε μία πολύ σημαντική νίκη. Στηρίζουμε την ομάδα μας και την προστατεύουμε. Προστατεύουμε την έδρα μας".

TAGS ΠΑΟΚ ΠΑΟΚ ΜΠΑΣΚΕΤ STOIXIMAN BASKET LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ