ΠΑΟΚ

Μέξας: "Να μην επηρεαστούμε αρνητικά, να παίξουμε με ένταση"

Ο προπονητής του ΠΑΟΚ Κώστας Μέξας δίνει οδηγίες
Ο προπονητής του ΠΑΟΚ Κώστας Μέξας δίνει οδηγίες EUROKINISSI

Ο προπονητής του ΠΑΟΚ, Κώστας Μέξας, μίλησε για την πρεμιέρα της Basket League και τόνισε μερικά σημαντικά στοιχεία που πρέπει να κάνει η ομάδα του, εάν θέλει να επικρατήσει του Ηρακλή (24/10, 19:30).

Στην πρεμιέρα της Basket League αναφέρθηκε ο προπονητής του ΠΑΟΚ, Κώστας Μέξας, ο οποίος τόνισε τα στοιχεία που θα κρίνουν τον νικητή της 1ης αγωνιστικής μεταξύ Ηρακλή και ΠΑΟΚ (24/10, 19:30), ενώ μίλησε και για τα άδεια γήπεδα λόγω κορονοϊού.

Για την πρεμιέρα της Basket League: "Είναι η πρεμιέρα που περιμέναμε εδώ και αρκετό καιρό. Η αναμονή ήταν δύσκολη για όλους και κυρίως για τους παίκτες. Αυτό που έχει σημασία είναι να είμαστε απόλυτα συγκεντρωμένοι για να παίξουμε ένα τοπικό ντέρμπι, το οποίο πάντα είναι σημαντικό, ακόμα κι αν βρισκόμαστε στην πρώτη αγωνιστική".

Όσον αφορά τον Ηρακλή και το τι πρέπει να κάνει ο ΠΑΟΚ: "Πρόκειται για ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι απέναντι σε μια πολύ ποιοτική ομάδα, με βάθος, με λύσεις τόσο στην περιφέρεια, όσο και κοντά στο καλάθι, με αρχές στο παιχνίδι της τόσο στην άμυνα, όσο και στην επίθεση. Θα πρέπει να είμαστε πολύ συγκεντρωμένοι κα αποφασιστικοί, να αντέξουμε την πίεση που θα μας βάλει ο Ηρακλής από το ξεκίνημα του αγώνα και να επιβάλουμε τους “κανόνες” μας στο παιχνίδι περισσότερο από όσο θα τα κάνει ο Ηρακλής".

Για τα άδεια γήπεδα: "Σίγουρα το άδειο γήπεδο δεν είναι καλό. Ειδικά σε τέτοια παιχνίδια, η ατμόσφαιρα που δημιουργείται είναι πολύ ιδιαίτερη. Ακόμα και όταν είσαι φιλοξενούμενος, μπαίνεις πιο εύκολα στο κλίμα του αγώνα και μένεις σε εγρήγορση, αρκεί, βέβαια, να μην επηρεαστείς αρνητικά. Θα προσπαθήσουμε να προσαρμοστούμε στα δεδομένα και να παίξουμε με ένταση, σαν να υπήρχε κόσμος στο γήπεδο".

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS ΠΑΟΚ STOIXIMAN BASKET LEAGUE ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ