ΠΑΟΚ

ΠΑΟΚ μεταγραφές: Δικός του ο Τάιλερ Πόλι

Connecticut forward Tyler Polley (12) in action during the first half of an NCAA college basketball game against Georgetown, Sunday, Feb. 27, 2022, in Washington. Connecticut won 86-77. (AP Photo/Nick Wass)
Connecticut forward Tyler Polley (12) in action during the first half of an NCAA college basketball game against Georgetown, Sunday, Feb. 27, 2022, in Washington. Connecticut won 86-77. (AP Photo/Nick Wass) 2022 AP PHOTO/NICK WASS

Την απόκτηση του Αμερικανού, Τάιλερ Πόλι ανακοίνωσε ο ΠΑΟΚ που υπέγραψε μαζί του συμβόλαιο διάρκειας ενός έτους.

Τον Αμερικανό φόργουορντ, Τάιλερ Πόλι έκανε δικό του ο ΠΑΟΚ ενόψει της νέας αγωνιστικής σεζόν. Ο 23χρονος παίκτης αγωνίστηκε την περασμένη χρονιά στο NCAA με το Connecticut και πλέον ετοιμάζεται για τη νέα πρόκληση στην καριέρα του με την φανέλα του ΠΑΟΚ στην Ευρώπη.

Την περασμένη σεζόν ο Πόλι είχε μέσο όρο 7.6 πόντους με 1.6 ριμπάουντ και 0.4 ασίστ σε 33 ματς.

Η ανακοίνωση του ΠΑΟΚ:

"Η ΚΑΕ ΠΑΟΚ mateco ανακοινώνει τη συμφωνία με τον Αμερικανό φόργουορντ Tyler Polley, ο οποίος θα αγωνιστεί στην ομάδα μας για την αγωνιστική περίοδο 2022-2023. Καλωσορίζουμε τον Tyler στη μεγάλη οικογένεια του ΠΑΟΚ.

Ο Tyler Polley γεννήθηκε στις 7 Απριλίου 1999 στο Weston της Florida, έχει ύψος 2μ.06 και αγωνίζεται ως φόργουορντ. Ξεκίνησε το μπάσκετ από το γυμνάσιο Sagemont School και το 2017 βρέθηκε στο εξαιρετικό πρόγραμμα του φημισμένου πανεπιστημίου Connecticut. Με τους Huskies αγωνίστηκε πέντε σεζόν, δίνοντας πολλές λύσεις με το μακρινό του σουτ. Πέτυχε συνολικά 185 τρίποντα στη διάρκεια της κολεγιακής του καριέρας και σε 135 παιχνίδια με τους Huskies.

Αποφοίτησε τη σεζόν 2021-22, έχοντας αγωνιστεί σε 33 παιχνίδια με το Connecticut και με 20,3 λεπτά συμμετοχής ανά αγώνα, είχε 7,6 πόντους, 1,6 ριμπάουντ, με ποσοστά: 89,7% στις βολές και 35% στα τρίποντα.

Ο ΠΑΟΚ mateco θα είναι η πρώτη ομάδα της επαγγελματικής καριέρας του Tyler Polley, ο οποίος προέρχεται από αθλητική οικογένεια. Ο πατέρας του Tommy ήταν αθλητής του American Football. Έπαιξε έξι χρόνια στο NFL και το 2002 συμμετείχε στο Super Bowl με τους Rams".

TAGS ΠΑΟΚ ΠΑΟΚ ΜΠΑΣΚΕΤ ΠΑΟΚ ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ STOIXIMAN BASKET LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ