ΠΑΟΚ

Basket League: Κρούσμα κορονοϊού και στον ΠΑΟΚ

Ο Παπαντωνίου και ο Λοβ σε αγώνα του ΠΑΟΚ με τον Ηρακλή την σεζόν 2020/21
Ο Παπαντωνίου και ο Λοβ σε αγώνα του ΠΑΟΚ με τον Ηρακλή EUROKINISSI

Ο ΠΑΟΚ ενημέρωσε μέσω ανακοίνωσής του ότι βρέθηκε θετικό κρούσμα κορονοϊού στο αγωνιστικό τμήμα και ακολουθούνται ήδη οι απαραίτητες διαδικασίες.

Ο ΠΑΟΚ προστέθηκε στην μακριά λιστα των ομάδων με κρούσμα κορονοϊού. Όπως ανακοίνωσε ο "Δικέφαλος" βρέθηκε θετικό δείγμα στο αγωνιστικό τμήμα.

Υπενθυμίζεται ότι ο αγώνα του ΠΑΟΚ με το Λαύριο για την 2η αγωνιστική της Basket League έχει ήδη αναβληθεί λόγω των πολλαπλών κρουσμάτων κορονοϊού στο δεύτερο, όπως και ο αγώνας του Προμηθέα με τον Παναθηναϊκό λόγω κρουσμάτων κορονοϊού στους Πατρινούς.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

"Η ΚΑΕ ΠΑΟΚ ενημερώνει ότι κατά τη διάρκεια του ελέγχου που πραγματοποιηθηκε την Τρίτη (27/8) σε όλη την ομάδα, υπήρξε ένα θετικό κρούσμα COVID-19 σε μέλος του αγωνιστικού τμήματος.

Το ιατρικό επιτελείο της ΚΑΕ ΠΑΟΚ σε συνεργασία με ειδικό λοιμωξιολόγο παρακολουθεί την κατάσταση του μέλους του αγωνιστικού τμήματος.

Η ομάδα μας ακολουθεί όλα όσα προβλέπονται από τα υγειονομικά πρωτόκολλα διαχείρισης κρουσμάτων από τον ΕΟΔΥ, τη ΓΓΑ και τον ΕΣΑΚΕ, με βασική προτεραιότητα την υγεία όλων".

TAGS ΠΑΟΚ ΕΛΛΑΔΑ STOIXIMAN BASKET LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ