ΠΑΟΚ

ΠΑΟΚ: Η Στρασμπούρ ζήτησε αναβολή του αγώνα λόγω κορονοϊού, στην αναμονή ο "Δικέφαλος"

Ο Άρης Λυκογιάννης δίνει οδηγίες στον πάγκο του ΠΑΟΚ
Ο Άρης Λυκογιάννης δίνει οδηγίες στον πάγκο του ΠΑΟΚ INTIME

Η Στρασμπούρ έχει διασπορά κορονοϊού στην ομάδα και ζήτησε από την FIBA την αναβολή του αυριανού (5/1) αγώνα με τον ΠΑΟΚ (21:00, Cosmote Sport 9 και LIVE από το SPORT24) για το play in του Basketball Champions League, με τον "Δικέφαλο" να περιμένει και αυτός την απόφαση.

Ο ΠΑΟΚ είναι προγραμματισμένο να αντιμετωπίσει αύριο (5/1) την Στρασμπούρ (21:00, Cosmote Sport 9 και LIVE από το SPORT24) για το play in του Basketball Champions League. Έχει ώρα αναχώρησης από το αεροδρόμιο ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ στις 15:35. Και μοιάζει πιθανό να κάνει αυτό το ταξίδι... χωρίς λόγο.

Με τα μέχρι στιγμής δεδομένα, ο αγώνας πρόκειται να διεξαχθεί κανονικά. Το πρόβλημα ωστόσο είναι ότι η γαλλική ομάδα έχει ζητήσει την αναβολή του αγώνα λόγω κρουσμάτων κορονοϊού. Κοινώς, είναι πολύ πιθανό να υπάρξει ενημέρωση για αναβολή του αγώνα ενώ ο ΠΑΟΚ θα βρίσκεται στην Γαλλία ή - ακόμα χειρότερα - ενώ η αποστολή της ομάδας θα βρίσκεται εν πτήσει!

Όπως και να έχει, το συγκεκριμένο γεγονός δείχνει για ακόμα μία φορά την παραδοξότητα που βιώνει όλος ο κόσμος λόγω της έξαρσης του κορονοϊού, με τον "Δικέφαλο" - που μέχρι και την προηγούμενη εβδομάδα είχε τα δικά του θέματα με τον ιό - να βρίσκεται αυτή τη φορά στην... μέση.

TAGS ΠΑΟΚ BASKETBALL CH. LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ