ΠΑΟΚ

ΠΑΟΚ: Η αποστολή πέταξε για Γαλλία εν αναμονή της... αναβολής με Στρασμπούρ

ΠΑΟΚ: Η αποστολή πέταξε για Γαλλία εν αναμονή της... αναβολής με Στρασμπούρ
PHOTO CREDITS: PAOK BC

Η αποστολή του ΠΑΟΚ αναχώρησε την Τρίτη 4 Ιανουαρίου για τη Γαλλία, δίχως βέβαια να έχει αποσαφηνιστεί αν θα διεξαχθεί το παιχνίδι με την Στρασμπούρ (5/1, 21:00, Cosmote Sport 9 και LIVE από το SPORT24) για το play-in του Basketball Champions League.

Από το πρωί της Τρίτης 4 Ιανουαρίου, η Στρασμπούρ έχει αιτηθεί την αναβολή της πρώτης αναμέτρησης του play-in με τον ΠΑΟΚ (5/1, 21:00, Cosmote Sport 9 και LIVE από το SPORT24), πλην όμως η αποστολή του Δικεφάλου πέταξε για τη Γαλλία, βάσει του προγράμματος που υπήρχε.

Οι άνθρωποι της ελληνικής ομάδας παραμένουν εν αναμονή της απόφασης του Basketball Champions League για την τύχη της αναμέτρησης, με το γαλλικό αίτημα να κάνει λόγο για αναβολή λόγω των κρουσμάτων κορονοϊού που έχουν προκύψει τις τελευταίες ώρες.

Παρόλ' αυτά, η αποστολή του ΠΑΟΚ πέταξε κανονικά με προορισμό τη γαλλική πόλη, ως όφειλε, από την στιγμή που δεν έχει παρθεί ακόμη απόφαση από την πλευρά της διοργάνωσης για την τύχη του αγώνα. Όπως και να έχει, δεν αποκλείεται αυτό το ταξίδι να γίνει άνευ λόγου, λόγω των πολλών κρουσμάτων κορονοϊού που έχουν πλήξει την Στρασμπούρ.

TAGS ΠΑΟΚ ΕΛΛΑΔΑ BASKETBALL CH. LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ