ΠΑΟΚ

ΠΑΟΚ για Χαριτόπουλο

ΠΑΟΚ για Χαριτόπουλο

Ο ΠΑΟΚ έχει συζητήσει με την πλευρά του Δημήτρη Χαριτόπουλου, όπως επιβεβαιώνει ο εκπρόσωπος του Έλληνα παίκτη. Τι λέει ο "Δικέφαλος".

O ΠΑΟΚ πλέον κοιτάζει το θέμα της ενίσχυσης. Μάλιστα σχετικά με την κάλυψη του κενού του Κώστα Κακαρούδη, υπάρχει ενδιαφέρον για τον Δημήτρη Χαριτόπουλο.

Ο Ελληνας φόργουορντ συμφώνησε με την Μανρέσα για να μείνει ελεύθερος και αυτό έγινε τόσο για αγωνιστικούς όσο και για οικογενειακούς λόγους.

Έτσι ο ΠΑΟΚ έχει στο μυαλό του την περίπτωση του Χαριτόπουλου, κάτι που επιβεβαιώνεται από τον ατζέντη του παίκτη, Βύρωνα Δασύλλα με τον οποίο επικοινωνήσαμε. "Υπάρχει ενδιαφέρον από τον ΠΑΟΚ, είμαστε σε οικονομικές συζητήσεις", είπε ο κ. Δασύλλας που παραδέχτηκε πως ο "Δικέφαλος" είναι μια προοπτική που ενδιαφέρει τον παίκτη αφού όπως τόνισε "ο ΠΑΟΚ είναι μια μεγάλη ομάδα".

Επιβεβαιώνει ο ΠΑΟΚ

Ωστόσο ενδιαφέρον γι' αυτόν υπάρχει και από άλλες τρεις ομάδες. Aπό τον ΠΑΟΚ να σημειωθεί ότι επιβεβαιώνεται πως "απασχολεί" ζεστά η περίπτωση του Χαριτόπουλου και έτσι αναμένονται εξελίξεις στο όλο θέμα.

Στο μεταξύ, ένα σενάριο επιστροφής του Μιχάλη Τσαιρέλη στον ΠΑΟΚ, διαψεύδεται κατηγορηματικά από τον ατζέντη του, Σπύρο Καλλέργη που τονίζει πως "δεν υπάρχει θέμα" ενώ κατά τα άλλα, προβολή βίντεο έγινε την Παρασκευή στον ΠΑΟΚ (όλοι οι παίκτες προπονήθηκαν) και ο Σούλης Μαρκόπουλος "έδειξε" στους παίκτες του τον τρόπο παιχνιδιού του Άρη.

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ