STOIXIMAN BASKET LEAGUE

ΠΑΟΚ - ΑΕΚ: Ένταση ανάμεσα σε Σχίζα και Τσαμπή έξω από τα αποδυτήρια

BASKET LEAGUE 2023-2024 /  -  (  / MEGA PRESS)
BASKET LEAGUE 2023-2024 / - ( / MEGA PRESS) ΠΑΥΛΟΣ ΜΑΚΡΙΔΗΣ / MEGA PRESS

Ο Σταύρος Σχίζας (γκαρντ του ΠΑΟΚ) και ο Στράτος Τσαμπής (γυμναστής της ΑΕΚ) μετέφεραν στον διάδρομο των αποδυτηρίων την ένταση που είχε ξεκινήσει από το ντέρμπι των δικεφάλων, με την κατάσταση να ξεφεύγει ελαφρώς.

Μετά από το φινάλε του ντέρμπι ανάμεσα σε ΠΑΟΚ και ΑΕΚ (με θριαμβεύτρια τη δεύτερη), ο Ηλίας Ζούρος έκανε λόγο για "επεισόδια έξω από τα αποδυτήρια".

Ο προπονητής της Ένωσης δεν θέλησε να γίνει πιο σαφής ή να εξηγήσει τι εννοούσε γι αυτό που συνέβη στον διάδρομο των αποδυτηρίων πριν από την press conference. Σύμφωνα όμως με όσα έχουν ήδη διαρρεύσει, το περιστατικό που ξέφυγε από το μέτρο είχε για πρωταγωνιστές τον Σταύρο Σχίζα (γκαρντ του ΠΑΟΚ) και τον Στράτο Τσαμπή (γυμναστής της ΑΕΚ).

Οι δύο τους αντάλλαξαν μερικά "γαλλικά" λίγο πριν από το φινάλε του αγώνα, με την κατάσταση όμως να μην ηρεμεί μετά από την ολοκλήρωση του σαρανταλέπτου και να μεταφέρεται στον διάδρομο των αποδυτηρίων.

Εκεί, οι τόνοι ανέβηκαν ακόμη περισσότερο, σε σημείο που πιάστηκαν στα χέρια και χρειάστηκε η παρέμβαση των πιο ψύχραιμων για να μην καταγραφούν πολύ πιο άσχημες εικόνες στην PAOK Sports Arena.

Λίγα λεπτά μετά, τα πράγματα ηρέμησαν εντελώς κι η αποστολή της ΑΕΚ αναχώρησε δίχως το παραμικρό πρόβλημα με προορισμό το "Μακεδονία" για την επιστροφή στην Αθήνα.

TAGS STOIXIMAN BASKET LEAGUE ΠΑΟΚ ΠΑΟΚ ΜΠΑΣΚΕΤ ΑΕΚ ΑΕΚ ΜΠΑΣΚΕΤ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ