ΑΕΚ

Ζούρος: "Λυπηρό να γίνονται επεισόδια έξω από τα αποδυτήρια, δεν έχουμε δώσει δικαιώματα"

Ζούρος: "Λυπηρό να γίνονται επεισόδια έξω από τα αποδυτήρια, δεν έχουμε δώσει δικαιώματα"
ΠΑΥΛΟΣ ΜΑΚΡΙΔΗΣ / MEGA PRESS / EUROKINISSI

Ο Ηλίας Ζούρος μίλησε μετά το τέλος του νικηφόρου αγώνα της ΑΕΚ Betsson απέναντι στον ΠΑΟΚ, όπου αναφέρθηκε μεταξύ άλλων και σε ένα επεισόδιο που συνέβη έξω από τα αποδυτήρια.

Η ΑΕΚ Betsson πέρασε νικηφόρα από τη Θεσσαλονίκη, καθώς επικράτησε του ΠΑΟΚ με 94-85 για την Stoiximan Basket League.

Ο Ηλίας Ζούρος μίλησε μετά το τέλος του αγώνα, όπου μεταξύ άλλων αναφέρθηκε σε επεισόδιο που έγινε έξω από τα αποδυτήρια.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

"Πρέπει να δώσω πολλά συγχαρητήρια στους παίκτες και τους συνεργάτες μου. Παίζαμε ένα κρίσιμο παιχνίδι και ήμασταν συγκεντρωμένοι. Με εξαίρεση κάποια μικρολάθη είμαι ικανοποιημένος πρώτα απ' όλα με τη νίκη. Ήταν ένα από τα κρίσιμα παιχνίδια μας. Είναι λυπηρό να συμβαίνουν επεισόδια, έγιναν επεισόδια έξω από τα αποδυτήρια και ήταν λάθος γιατί δεν έχουμε δώσει δικαιώματα. Καλή συνέχεια στον ΠΑΟΚ, προετοιμαζόμαστε για την Τρίτη".

Για την άμυνα στο δεύτερο μέρος: "Και η άμυνα είναι ένα θέμα πρώτα διάθεσης και συγκέντρωσης. Κάναμε κάποια λάθη τακτικά στο πρώτο μέρος. Συγκεντρωθήκαμε στο δεύτερο μέρος. Στο low post διορθώσαμε το παιχνίδι μας. Είναι δικαιωματική και σωστή η νίκη που κάναμε σε μια πολύ δύσκολη έδρα".

Για τα τρίποντα στο δεύτερο μέρος: "Ανοίξαμε το γήπεδο. Πήγαμε με δύο τεσσάρια και είχαμε περισσότερη άνεση να παίξουμε καλύτερη άμυνα και να ανοίξουμε τους χώρους. Ο Χόλινς ήταν πολύ καλός και δεν μιλάω συνήθως για παίκτες. Με την απόδοσή του βοήθησε όλα τα παιδιά να κάνουμε ένα βήμα παραπάνω. Η νίκη έρχεται απ' όλους. Σήμερα έδωσε το κάτι παραπάνω. Εύχομαι σε κάθε παιχνίδι να έχουμε διαφορετικούς πρωταγωνιστές και να παίζουμε καλύτερη άμυνα".

Για το επεισόδιο: "Δεν το αναφέρω. Θέλω να πω σαν άνθρωπος του μπάσκετ πως δεν θέλω να γίνονται επεισόδια. Εγώ ζήτησα συγγνώμη για τη συμπεριφορά. Άνθρωποι είμαστε, ζητάμε συγνώμη"

TAGS ΑΕΚ ΑΕΚ ΜΠΑΣΚΕΤ STOIXIMAN BASKET LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ