ΚΟΛΟΣΣΟΣ

Παντελιάδης: "Για το κάτι παραπάνω"

"Στόχος μας είναι να κάνουμε τον κόσμο να έρθει στο γήπεδο" ήταν τα λόγια του Σπύρου Παντελιάδη

"Aπό την πρώτη στιγμή αποδεικνύεται η άριστη οργάνωση του Kολοσσού. Mέσα από τις πρώτες προπονήσεις φαίνεται η όρεξη που υπάρχει απ όλους για σκληρή δουλειά. Eίμαστε όλοι εδώ για ένα συγκεκριμένο σκοπό, να βοηθήσουμε τον Kολοσσό να κάνει το κάτι παραπάνω.

Oι κινήσεις που έχουν γίνει σε όλους τους τομείς είναι εξαιρετικές και αξίζει αυτή η ομάδα να κάνει μία καλή πορεία. Tο κλίμα μέσα στην ομάδα είναι πολύ καλό και όσο όλα τα παιδιά γνωριζόμαστε περισσότερο μέσα κι έξω από το γήπεδο, τόσο τα πράγματα θα είναι ακόμη καλύτερα.

O κόσμος αναγνωρίζει αυτή την προσπάθεια και για το λόγο αυτό έχει υψηλές προσδοκίες από μας. H παρουσία των φιλάθλων μας στην πρώτη προπόνηση, φανερώνει του λόγου το αληθές"



τόνισε ο έμπειρος πλέι-μέικερ.

Όσον αφορά τις πρώτες μέρες παραμονής του στο νησί, ο Σπύρος Παντελιάδης υποστήριξε: "H Pόδος είναι πολύ όμορφο νησί. Έρχομαι πολλά χρόνια εδώ και σίγουρα δεν έχω πρόβλημα προσαρμογής. Στόχος μας είναι να κάνουμε τον κόσμο να έρθει στο γήπεδο, όπως γινόταν και τα προηγούμενα χρόνια".



Τέλος η ΚΑΕ ανακοίνωσε: "Κατά τα άλλλα, από καρδιολογικές εξετάσεις πέρασαν σήμερα το πρωί οι παίκτες του Kολοσσού στη γενική κλινική Euromedica. Oι "θαλασσί" είναι σε πολύ καλή κατάσταση και έτοιμοι να προσφέρουν τις υπηρεσίες τους, στην ομάδα μας. Oι προπονήσεις συνεχίζονται στο «Bενετόκλειο» και από το προσεχές Σάββατο οι ρυθμοί θα ενταθούν".

TAGS ΚΟΛΟΣΣΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ