ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ

Πανιώνιος-Κολοσσός: 70-83

Φιλική νίκη επί του Πανιωνίου πέτυχε ο Κολοσσός Ροδου με 83-70 το απόγευμα της Κυριακής στο Ελληνικό

Τα δεκάλεπτα: 17-15, 27-36(ημ.), 47-61, 70-83

Κολοσσός Ρόδου: (Σφαιρόπουλος): Βασίλιεβιτς 8, Χάρις 25, Τσάμης 14, Σμιθ 16, Τσέρανιτς 2, Παντελιάδης, Χαρίσης 10, Τόντιτς 2, Ασημακόπουλος 6.

Στον ΕΣΑΚΕ ο Γιαννάς


Στα γραφεία του ΕΣΑΚΕ θα βρίσκεται τη Δευτέρα ο πρόεδρος της ΚΑΕ. Κολοσσός Γιάννης Γιαννάς, ο οποίος και θα δώσει το «παρών» στο διοικητικό συμβούλιο της διοργανώτριας αρχής με βασικό θέμα συζήτησης τα τηλεοπτικά δικαιώματα.

Όπως είναι γνωστό κάποιες ομάδες, μεταξύ των οποίων και ο Κολοσσός, βρίσκονται χωρίς τηλεοπτική στέγη και αύριο αναμένεται να παρθούν σημαντικές αποφάσεις, σχετικά με το σοβαρό θέμα, ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου.

Στην κλήρωση της Α1


Την προσεχή Τετάρτη 17 Σεπτεμβρίου πρόκειται να πραγματοποιηθεί στο ξενοδοχείο Grand Resort Lagonissi η κλήρωση του πρωταθλήματος της Α1, στην οποία φυσικά θα συμμετάσχει και η ομάδα μας, με πολυμελή αντιπροσωπεία.

Στο Λαγονήσι θα βρεθούν ο αντιπρόεδρος της ΚΑΕ Κολοσσός Παντελής Κουγιός, ο γενικός διευθυντής Κώστας Κώτσης, ο διευθύνων σύμβουλος Μιχάλης Μπράτιτσης και ο τεχνικός της ομάδας μας
Γιάννης Σφαιρόπουλος.

Τη Δευτέρα για Παπανικολόπουλο


Αύριο θα γίνουν γνωστά τα αποτελέσματα της μαγνητικής τομογραφίας στην οποία υποβλήθηκε ο Νίκος Παπανικολόπουλος. Ο έμπειρος γκαρντ τραυματίστηκε στο ξεκίνημα του φιλικού αγώνα με τον Πανελλήνιο και επέστρεψε στη Ρόδο προκειμένου να κάνει τις απαραίτητες εξετάσεις.

Θα πρέπει να θεωρείται δεδομένο ότι ο γκαρντ της ομάδας μας θα μείνει εκτός προπονήσεων για ορισμένες μέρες, ωστόσο η ιατρική διάγνωση θα ανακοινωθεί τη Δευτέρα από τον ιατρό του Κολοσσού Μιχάλη Μακέστα.

















TAGS ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ