EUROLEAGUE

Πάνγκος: "Θεωρώ τον Στιβ Νας φίλο μου, με έχει στηρίξει πολύ στην καριέρα μου"

Ο Κέβιν Πάνγκος της Ζενίτ
Ο Κέβιν Πάνγκος της Ζενίτ EUROKINISSI

Την αγάπη του για το μπάσκετ τόνιζε με κάθε ευκαιρία ο Κέβιν Πάνγκος, μιλώντας στο σάιτ της EuroLeague, ενώ αναφέρθηκε και στην ιδιαίτερη σχέση του με τον Στιβ Νας.

Μία άκρως μπασκετική συνέντευξη παραχώρησε στο σάιτ της EuroLeague ο πρωταγωνιστής της Ζενίτ, Κέβιν Πάνγκος. Ο Καναδός γκαρντ, που διανύει μία από τις πιο γεμάτες χρονιές της καριέρας του, δεν σταμάτησε να εκφράζει την αγάπη του για το άθλημα που, ακόμα και τώρα που είναι η δουλειά του, δεν έχει πάψει να διασκεδάζει.

Ο Πάνγκος μίλησε για όλα τα σπορ από τα οποία η μαμά του τον έκανε να περάσει, τα ματς των Ράπτορς που μεγάλωσαν την αγάπη του για το μπάσκετ αλλά και την ιδιαίτερη σχέση του με τον Στιβ Νας.

"Μεγαλώνοντας, όταν είπα ότι ήθελα να παίξω μπάσκετ, δεν το καταλάβαιναν. Όλα εδώ γυρίζουν γύρω από το Χόκεϊ. Οι Ράπτορς άρχισαν λίγο να το αλλάζουν αυτό και να ασκούν επιρροή αλλά ακόμα και τώρα το άθλημα του Καναδά είναι το χόκεϊ. Έπαιξα διάφορα σπορ μεγαλώνοντας, χόκεϊ, βόλεϊ, ποδόσφαιρο. Αλλά το μπάσκετ ήταν εκείνο το άθλημα που δεν μπορούσα να σταματήσω να παίζω, δεν το βαριόμουν ποτέ. Υπήρχε πάντα κάτι που ήθελα να μάθω στο μπάσκετ ή κάποιο κομμάτι που ήθελα να βελτιωθώ".

Ο Καναδός γκαρντ παραδέχτηκε πως ακόμα και τώρα, η αγάπη του και ο ενθουσιασμός του για το μπάσκετ είναι το ίδιο παρά το γεγονός ότι πλέον είναι η δουλειά του. "Πάντα έχω πάθος για το παιχνίδι. Ακόμα και τώρα που είναι η δουλειά μου, το διασκεδάζω και παίζω κάθε μέρα και περνάω καλά".

Οι Ράπτορς ωστόσο ήταν αυτοί που κράτησαν αναμμένο το πάθος του για το μπάσκετ. "Πήγα να δω τους Ράπτορς αρκετές φορές, ήταν πολύ ξεχωριστό το περιβάλλον. Μια φορά είχα πάρει και την προπονητική φανέλα ενός παίκτη, του Έρικ Μοντρός. Δεν ήταν καν σταρ και η φανέλα ήταν μεγάλη οπότε δεν μου έκανε αλλά ακόμα και τώρα την έχω στην ντουλάπα μου στο σπίτι. Το να έχεις του Ράπτορς στη γωνία του δρόμου, σου δίνει κάτι για να ονειρεύεσαι".

Όσο για την ιδιαίτερη σχέση του με τον Στιβ Νας και πώς τον γνώρισε ο Πάνγκος είπε: "Γνώρισα τον Στίβ Νας σε ένα καμπ και από εκείνη την ημέρα αναπτύξαμε μία ιδιαίτερη σχέση. Τον θεωρώ φίλο μου. Έχει υπάρξει πολύ υποστηρικτικός καθ όλη τη διάρκεια της καριέρας μου. Στην αρχή δεν είχα μεγάλες προσδοκίες επειδή ο Στιβ Νας είναι μεγάλο όνομα και έχει τα δικά του πράγματα να ασχοληθεί αλλά με τον καιρό έγινε πολύ καλός μου φίλος. Έχουμε δουλέψει και μαζί οπότε έχω πάρει κάποια πράγματα από τις γνώσεις του πάνω στο μπάσκετ".

Δείτε ολόκληρη τη συνέντευξη

Photo credits: Eurokinissi

TAGS EUROLEAGUE ΖΕΝΙΤ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ