ΑΡΗΣ

Πανέτοιμος για Πανελλήνιο

Πανέτοιμος για Πανελλήνιο
Τσαλδάρης

Τον Πανελλήνιο υποδέχεται την Κυριακή ο Άρης, για την 9η αγωνιστική. "Άρης=κόσμος" είπε ο Τσαλδάρης

Περιθώρια για στραβοπατήματα δεν υπάρχουν στο «κιτρινόμαυρο στρατόπεδο» που θέλουν πάση θυσία τη νίκη απέναντι σε έναν ιδιαίτερα επικίνδυνο αντίπαλο ώστε να τον πιάσουν στην βαθμολογία. Παράλληλα νίκη επί των "Ολυμπιονικών" θα φέρει τον Άρη στην 3η θέση της βαθμολογίας μετά από την σημερινή ήττα του Πανιωνίου στο Ελληνικό από τον ΠΑΟΚ.
Την κρισιμότητα της αυριανής αναμέτρησης για τον Άρη στο Αλεξάνδρειο με τον Πανελλήνιο επισημαίνει σε δηλώσεις του στην ιστοσελίδα της ΚΑΕ ο Δημήτρης Τσαλδάρης που τονίζει ότι: " Είναι ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι για μας και για τον επιπλέον λόγο ότι προερχόμαστε από μια κακή εμφάνιση στην Ευρωλίγκα".

"Θέλουμε να συνεχίσουμε το σερί των επιτυχιών μας στο ελληνικό πρωτάθλημα και παιχνίδι με το παιχνίδι να τερματίσουμε όσο γίνεται ψηλότερα. Ξέρουμε ότι μας περιμένει μια δύσκολη αναμέτρηση την Κυριακή, καθότι ο Πανελλήνιος παρουσιάζεται πολύ ανταγωνιστικός φέτος. Παρόλα αυτά όμως, αν εμείς κάνουμε αυτά που πρέπει τότε θα φύγουμε από το γήπεδο νικητές

".

Ο 27χρονος γκαρντ στηρίζει πολλά αύριο στην παρουσία των φιλάθλων του Άρη στο Αλεξάνδρειο ώστε να βρεθούν στο πλευρό της αγαπημένης τους ομάδας σε μια ακόμη κρίσιμη "μάχη" που δίνει στο ελληνικό πρωτάθλημα λέγοντας: " Ο Άρης και ο κόσμος του είναι δύο πράγματα συνυφασμένα. Όποιος ακούει την λέξη Άρης, αυτομάτως του έρχεται στο μυαλό η εικόνα ενός γεμάτου Παλέ. Νομίζω ότι αυτό θέλουμε να δούμε όλοι αρχής γενομένης από το παιχνίδι κόντρα στον Πανελλήνιο".

Η προετοιμασία των "κίτρινων" ολοκληρώθηκε σήμερα με μια μεσημεριανή προπόνηση στο Αλεξάνδρειο, από την οποία μοναδικός απών ήταν ο Λάζαρος Αγαδάκος που ταλαιπωρείται από μια ίωση της εποχής. Αυτό όμως δεν είναι αρκετό για να "λυγίσει" τον δυναμικό σέντερ που αναμένεται να βρίσκεται στην διάθεση του Γκόρντον Χέρμπερτ για την αυριανή αναμέτρηση. Ο Καναδός τεχνικός του Άρη έδωσε ραντεβού για βίντεο με τους παίκτες του για αύριο το πρωί στις 10:30 στο Αλεξάνδρειο.




TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ