ΠΑΟΚ

Πανελλήνιος και βλέπουμε

Πανελλήνιος και βλέπουμε
Πιλαφίδης

Ο Κώστας Πιλαφίδης είναι εκείνος που θα αποφασίσει αν θα γίνουν τελικά κάποιες αλλαγές ή όχι

Από σήμερα το απόγευμα εν τω μεταξύ η ομάδα του ΠΑΟΚ προπονείται στο Ιβανώφειο όπως και αναμένεται να συμβεί μέχρι και την επόμενη Τρίτη. Αιτία; Το γεγονός ότι το PAOK Sports Arena δεν είναι διαθέσιμο λόγο του ότι σε αυτό πραγματοποιείται το ελληνικό φεστιβάλ τραγουδιού.

Σε περίπτωση πάντως που αποφασιστούν αλλαγές στο έμψυχο δυναμικό του ΠΑΟΚ από τον Κώστα Πιλαφίδη τότε ο πρώτος υποψήφιος μοιάζει να είναι ο Κροάτης Ιβάν Τόμας η επιλογή του οποίου είχε γίνει δεδομένης της παρουσίας του Νταμίρ Μουλαομέροβιτς στο ρόστερ της ομάδας. Με αφορμή το ενδεχόμενο αυτό Ο Μπάνε Πρέλεβιτς από το νέο του πόστο ως τζένεραλ μάνατζερ τόνισε: " Οι όποιες αλλαγές που θα γίνουν στο ρόστερ δεν πρόκειται να γίνουν άμεσα, αλλά από τη μεριά μας είμαστε υποχρεωμένοι να κάνουμε την κατάλληλη προεργασία. Οι τελικές αποφάσεις ανήκουν στον προπονητή".

Σέκουλιτς: "Να τις ξεχάσουμε"
Από την πλευρά του ο Μπλάγκοντα Σέκουλιτς θέλησε να αφήσει πίσω του τις δύο ήττες και εμφανίσεις την περασμένη Τετάρτη με τον Πανιώνιο στο κλειστό του Ελληνικού και με την ΑΕΛ 1964-ΓΣ το Σάββατο στο κλειστό της Νεάπολης στην Λάρισα και να κοιτάξει μπροστά. Σε δηλώσεις του μάλιστα στην εφημερίδα Metrosport στάθηκε και στον τραυματισμό του Αγαδάκου στο τελευταίο παιχνίδι με τους «βυσσινί».

" Δεν ήμουν σε καθόλου καλή κατάσταση, αλλά ο τραυματισμός του Αγαδάκου δημιούργησε κενό στην ομάδα και αναγκαστικά έπρεπε να πάρω χρόνο συμμετοχής. Είχαμε κάποιες καλές περιόδους, αλλά κάναμε πολλά λάθη και δεν παίξαμε όπως θα θέλαμε και να εφαρμόσουμε τις οδηγίες του προπονητικού τιμ. Παλέψαμε στο μεγαλύτερο σημείο του αγώνα, αλλά είναι φανερό ότι υπήρχε πρόβλημα".

Όσο για την έλευση του Κώστα Πιλαφίδη στην προπονητική σκυτάλη αντί του Μπάνε Πρέλεβιτς τόνισε: " Ακόμα είναι αρχή και χρόνος υπάρχει για την ανάκαμψή μας. Η έλευση του νέου προπονητή θα μας επιτρέψει να κάνουμε κάτι καλύτερο. Ο αγώνας με τον Πανελλήνιο είναι μια πολύ καλή ευκαιρία, ώστε να κάνουμε νέο ξεκίνημα και να ξεχάσουμε τις εμφανίσεις με ΑΕΛ και Πανιώνιο".








TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ