ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΣ

Πανελλήνιος: Casino Royale

Το αλά Τζέιμς Μποντ αφιέρωμα του SPORT 24 του Πανελληνίου

Η αποστολή: Δεν έχει το φόβο του "θανάτου", αλλά την πρόκληση της καλής ζωής. Όχι απαραίτητα να καπνίσει πούρα και αντί να ανοίξει μπουκάλια... Μαρτίνι, αλλά σίγουρα πρέπει να αποδείξει ότι τα τελευταία έχει μάθει τα κόλπα που χρειάζονται για να παραμείνει ψηλά. Η 4αδα είναι ο στόχος. Το θέμα είναι ξέρει, από σκοποβολή και να κερδίσει το τζογαδόρικο στοίχημα που βάζει για φέτος.

Ο 007 εναντίον... της κακιάς χημείας. Νέο (ακριβό) ρόστερ, νέα ήθη, αλλά ο ίδιος προπονητής, Γιώργος Καλαφατάκης θέλει να κρατήσει και τα ίδια "έθιμα". Το πρόβλημα είναι να μην εμφανίσει η ομάδα σημάδια αστάθειας, αν και στα φιλικά παρουσίασε πολύ καλή και "άγρια" εικόνα. Και το βασικό ερώτημα: Πότε θα επιστρέψουν ο Λούις Σιμς και ο Μέλβιν Σάντερς;

Με άδεια να σκοτώνει: Ο Άντονι Γκράντι. Αν τον δεις από κοντά δεν τρομάζεις, αλλά αν τον αφήσεις να… κινηθεί, την πάτησες. Μέχρι στιγμής, ο Αμερικανός έχει δείξει ότι ξέρει και από guns και από guts. Για να δούμε, για να δούμε. Λαβράκι μυρίζει...

Παίζουν οι: Λούις Σιμς, Νίκος Αργυρόπουλος, Δημήτρης Καλαϊτζίδης, Βαγγέλης Καράμπουλας, Γιάννης Σακελλαρίου, Γιώργος Αποστολίδης, Αλέξανδρος Πέτρουλας, Μαμαντού Ν’ Ντιαγέ, Μάρτον Μπάντερ, Παντελής Παπαϊωακείμ, Άντονι Γκράντι, Μίλαν Ντόζετ, Νίκος Παππάς, Μέλβιν Σάντερς κι ο Βαγγέλης Σκλάβος.

Σκηνοθέτης: Έχει το δικό του στυλ. Τη δική του φιλοσοφία. Έχει κάνει ταινίες χωρίς λεφτά, χωρίς παραγωγό, με τους κριτικούς εναντίον του και τώρα η Kypseli Productions του δίνει αρκετά εχέγγυα για να ευχαριστήσει το κοινό του και να κάτσει ακόμη πιο άνετα στην καρέκλα του.

Η κριτική του SPORT 24: Το σίγουρο είναι ότι δεν θα πλήξουμε. Και μεγάλες νίκες θα κάνει και απρόσμενες ήττες μπορεί να έχει, οπότε το κοινό μπορεί να περιμένει ανατροπές στο σενάριο. Άλλωστε, από μια ταινία Τζέιμς Μποντ, το πρώτο που θες, είναι να περάσεις καλά.












TAGS ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ