ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Ο Κάτας τα βρήκε με τη Χάποελ Ιερουσαλήμ και έρχεται στον Παναθηναϊκό

Ο Όντεντ Κάτας επί των ημερών του στην τεχνική ηγεσία της Χάποελ Ιερουσαλήμ
Ο Όντεντ Κάτας επί των ημερών του στην τεχνική ηγεσία της Χάποελ Ιερουσαλήμ EUROKINISSI

Ο Όντεντ Κάτας έπεισε τους ανθρώπους της Χάποελ Ιερουσαλήμ να τον αφήσουν να συνεχίσει την καριέρα του στον Παναθηναϊκό ΟΠΑΠ. Τελευταίο του παιχνίδι στον ισραηλινό πάγκο θα είναι αυτό απέναντι στην Τουρκ Τέλεκομ στις 13 Ιανουαρίου.

Ο Όντεντ Κάτας θα είναι ο νέος προπονητής του Παναθηναϊκού ΟΠΑΠ, θα είναι αυτός που θα διαδεχθεί τον Γιώργο Βόβορα στην τεχνική ηγεσία του τριφυλλιού. Ο 46χρονος τεχνικός κατάφερε να πείσει τη διοίκηση της Χάποελ Ιερουσαλήμ να μην βάλει... εμπόδια στην επιθυμία του, που είναι να επιστρέψει στην Ελλάδα μετά από δύο δεκαετίες για να κοουτσάρει τους πράσινους.

Ο 46χρονος τεχνικός τα βρήκε με τη διοίκηση της Χάποελ Ιερουσαλήμ για τον τρόπο αποδέσμευσής του, προκειμένου εν συνεχεία να υπογράψει με τον Παναθηναϊκό ΟΠΑΠ. Η συμφωνία του με την ελληνική ομάδα αφορά σε συνεργασία για έξι μήνες με δυνατότητα επέκτασης για ακόμη ένα χρόνο, έως το καλοκαίρι του 2022.

Όπως μάλιστα αναφέρει ο Ρόι Κοέν του Sport5 στο Ισραήλ, ο Όντεντ Κάτας θα καθίσει για τελευταία φορά στον ισραηλινό πάγκο την Τετάρτη 13 Δεκεμβρίου για το κρίσιμο ευρωπαϊκό παιχνίδι της Χάποελ Ιερουσαλήμ απέναντι στην Τουρκ Τέλεκομ για το Basketball Champions League.

Δεδομένου ότι ακολουθεί διαβολοβδομάδα στην EuroLeague, ο Κώστας Χαραλαμπίδης θα είναι αυτός που θα καθίσει στην άκρη του πάγκου των πρασίνων στο ντέρμπι με την ΑΕΚ για τη Stoiximan Basket League, αλλά και τις δύο επόμενες ευρωπαϊκές αναμετρήσεις της ομάδας, με Βιλερμπάν (εντός) και Φενέρμπαχτσε (εκτός).

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ EUROLEAGUE ΕΛΛΑΔΑ ΧΑΠΟΕΛ ΙΕΡΟΥΣΑΛΗΜ STOIXIMAN BASKET LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ