ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Βόβορας: "Ξοδέψαμε το πρώτο μέρος..."

Ο Γιώργος Βόβορας στο παιχνίδι του Παναθηναϊκού με τη Μακάμπι
Ο Γιώργος Βόβορας στο παιχνίδι με τη Μακάμπι EUROKINISSI

Ο Γιώργος Βόβορας δεν μπορούσε να είναι ικανοποιημένος μετά την ήττα από τη Μακάμπι Τελ Αβίβ, μιλώντας για την κακή προσέγγιση του πρώτου μέρους και την προβληματική προσωπική άμυνα.

Ο Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ δεν κατάφερε ούτε τώρα να δημιουργήσει νικηφόρο σερί στην EuroLeague, ηττήθηκε από τη Μακάμπι Τελ Αβίβ (89-81) και παρέμεινε στα χαμηλά πατώματα της κατάταξης στη διοργάνωση. Μετά το τέλος του αγώνα, ο Γιώργος Βόβορας στάθηκε στην κακή εικόνα του πρώτου μέρους, ειδικά στο κομμάτι της προσωπικής άμυνας των παικτών του.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο 43χρονος τεχνικός των πρασίνων:

"Ήταν ένα σκληρό παιχνίδι. Στο πρώτο ημίχρονο δεν προσεγγίσαμε με το σωστό τρόπο το παιχνίδι, δεν ήμασταν έτοιμοι και δεν παίξαμε καλή άμυνα στο ένας εναντίον ενός. Κλειδί του αγώνα ήταν ότι ξοδέψαμε είκοσι λεπτά για να μπούμε στο ματς.

Στο δεύτερο ημίχρονο μπήκαμε σωστά πνευματικά, ο Νέντοβιτς ένιωσε καλά, έβαλε δύσκολα σουτ όμως αυτή είναι η ποιότητά του. Δεν μπορούμε να είμαστε χαρούμενοι. Πρέπει να παρουσιαστούμε καλύτεροι και να παίρνουμε νίκες και πρέπει να προσεγγίζουμε τα παιχνίδια καλύτερα από τo ξεκίνημα του ματς. Να είμαστε έτοιμοι να κερδίσουμε εντός και εκτός έδρας.

Νομίζω έπαιξε ρόλο η άμυνα στο ένας εναντίον ενός. Ο Γουίλμπεκιν σκόραρε και έδειξε την ποιότητα του. Κάναμε κάποια μικρά λάθη που δεν τον παγιδέψαμε και του δώσαμε την ευκαιρία να πάρει δύο δύσκολα σουτ. Παίκτες όπως οι Νέντοβιτς και Γουίλμπεκιν, μπορούν να σκοτώσουν οποιαδήποτε ομάδα".

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ EUROLEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ