ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Παναθηναϊκός: Τέλος για φέτος ο Στέφαν Γιόβιτς

Ο Στέφαν Γιόβιτς με τη φανέλα του Παναθηναϊκού
Ο Στέφαν Γιόβιτς με τη φανέλα του Παναθηναϊκού EUROKINISSI SPORTS

Ο Στέφαν Γιόβιτς υπέστη νέα θλάση (αυτή τη φορά στη γάμπα), αντικαταστάθηκε από τον Νεμάνια Νέντοβιτς για τα playoffs της Stoiximan Basket League και ολοκλήρωσε, επί της ουσίας, τη θητεία στον Παναθηναϊκό ΟΠΑΠ της φετινής αγωνιστικής περιόδου.

Ακόμη μια θλάση (η τρίτη σε τρεις μήνες) έφτανε για να οδηγήσει στο "κόψιμο" του Στέφαν Γιόβιτς από το ρόστερ του Παναθηναϊκού ΟΠΑΠ εν όψει των playoffs της Stoiximan Basket League. Ο 31χρονος γκαρντ υπέστη θλάση στην αριστερή γάμπα (είχαν προηγηθεί αυτές σε προσαγωγούς και δικέφαλο), με τον Γιώργο Βόβορα να αποφασίζει την αντικατάστασή του από τον Νεμάνια Νέντοβιτς, ο οποίος ξεπέρασε το δικό του πρόβλημα τραυματισμού.

Μία εξέλιξη που συνεπάγεται την ολοκλήρωση της αγωνιστικής θητείας του Στέφαν Γιόβιτς για φέτος, αφού οι πράσινοι διαθέτουν επτά ξένους -με την σχετική υποχρέωση να "κοπεί" ένας εν όψει της post season.

Παρεμπιπτόντως, ο 31χρονος γκαρντ έχει οψιόν στο συμβόλαιό του για την επόμενη αγωνιστική περίοδο, δίχως όμως να μπορεί να ειπωθεί με βεβαιότητα πως αυτή θα ενεργοποιηθεί -είναι πολύ νωρίς για μια τέτοια κρίση.

Από εκεί και πέρα, ο Βασίλης Καββαδάς (θλάση στην αριστερή γάμπα) και ο Τζέρεμι Έβανς (τράβημα στον δεξί δικέφαλο) παραμένουν εκτός προπονητικής δράσης.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΜΠΑΣΚΕΤ ΕΛΛΑΔΑ STOIXIMAN BASKET LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ