ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Παναθηναϊκός: Συμφωνία με Γιόβιτς

Ο Στέφαν Γιόβιτς με τη φανέλα της εθνικής Σερβίας
Ο Στέφαν Γιόβιτς με τη φανέλα της εθνικής Σερβίας AP PHOTO/LEFTERIS PITARAKIS

Παίκτης του Παναθηναϊκού πρέπει να θεωρείται πλέον ο Στέφαν Γιόβιτς (31 χρονών, 1.98 μέτρα), ο οποίος απάντησε θετικά στην πρόταση των "πράσινων" και πλέον απομένει η επισημοποίηση της συμφωνίας.

Η ανακοίνωση είναι πλέον το μόνο που απομένει για να θεωρηθεί ο Στέφαν Γιόβιτς (31 χρονών, 1.98 μέτρα) παίκτης του Παναθηναϊκού, αφού ο Σέρβος γκαρντ απάντησε θετικά στην πρόταση των "πρασίνων".

Ο Γιόβιτς είχε ζητήσει προθεσμία μερικών ημερών από την στιγμή που έλαβε την πρόταση του Παναθηναϊκού, δίνοντας τελικά την θετική απάντηση σήμερα (6/1) το πρωί για συμβόλαιο μέχρι το τέλος της σεζόν. Την τελευταία στιγμή ενδιαφέρον για την απόκτησή του είχε εκφραστεί από την Φενέρμπαχτσε και την - πρώην ομάδα του - Μπάγερν, ωστόσο ποτέ δεν υπήρξε ουσιαστική προσέγγιση, με τον Σέρβο να αποφασίσει να ενταχθεί στο ρόστερ του Παναθηναϊκού.

Υπενθυμίζεται ότι ο Γιόβιτς ήταν εκτός δράσης από τις 30 Ιουνίου 2021, όταν είχε τραυματιστεί στο πόδι στον αγώνα της Σερβίας με τις Φιλιππίνες στο Προολυμπιακό τουρνουά του Βελιγραδίου. Η αρχική εκτίμηση τότε έκανε λόγο για απουσία 5-8 εβδομάδων, ωστόσο το πρόβλημα αποδείχθηκε πιο σοβαρό, με αποτέλεσμα να μείνει εκτός δράσης για 6 μήνες, με τον ίδιο να δηλώνει πρόσφατα ότι πλέον είναι καλά και έτοιμος να πατήσει παρκέ.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ EUROLEAGUE STOIXIMAN BASKET LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ