ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Παναθηναϊκός: Στον Χολαργό οι ευρωπαϊκοί αγώνες της ομάδας της Καπογιάννη

Παναθηναϊκός: Στον Χολαργό οι ευρωπαϊκοί αγώνες της ομάδας της Καπογιάννη
ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΣΤΟΛΗΣ / EUROKINISSI

Το κλειστό "Αντώνης Τρίτσης" στον Χολαργό θα χρησιμποιήσει ως έδρα ο Παναθηναϊκός για τα παιχνίδια του EuroCup Γυναικών.

Στο κλειστό γήπεδο του Χολαργού "Αντώνης Τρίτσης" θα δώσει η ομάδα του Παναθηναϊκού τα εντός έδρας παιχνδία της για το EuroCup Γυναικών τη σεζόν 2023/24.

Θυμίζουμε ότι η ομάδα της Ελένης Καπογιάννη, κληρώθηκε στο Group E μαζί με την βελγική Μέχελεν και την Σλάβια Μπάνσκα από την Σλοβακία, με την ομάδα που θα πλαισιώσει τον όμιλο να προκύπτει από τα προκριματικά (Πολκοβίτσε ή Μπεσίκτας).

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Παναθηναϊκού:

"Ο Παναθηναϊκός Αθλητικός Όμιλος ανακοινώνει στο φίλαθλο κοινό ότι οι ευρωπαϊκοί αγώνες μπάσκετ γυναικών της φετινής σεζόν θα γίνουν στο κλειστό του Χολαργού «Αντώνης Τρίτσης».

Πρόκειται για μια πολύ σημαντική εξέλιξη καθώς οι «μαχητικές ψυχές» θα δώσουν τις ευρωπαϊκές τους μάχες σε ένα φιλόξενο γήπεδο που έχουν αγωνιστεί και άλλα τμήματα του Συλλόγου στο παρελθόν.

Το Δ.Σ. του Συλλόγου ευχαριστεί θερμά και στηρίζει ενεργά τον Δήμαρχο Παπάγου-Χολαργού κ. Ηλία Αποστολόπουλο για τις ενέργειες του και πάντα βρίσκεται δίπλα στους ανθρώπους που στηρίζουν τον Παναθηναϊκό.

Παράλληλα το Δ.Σ. απευθύνει θερμές ευχαριστίες και στον πρόεδρο ΔΟΠΑΠ κ. Μιχάλη Υφαντή".

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΜΠΑΣΚΕΤ EUROCUP ΓΥΝΑΙΚΩΝ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ