EUROCUP ΓΥΝΑΙΚΩΝ

EuroCup Γυναικών: Οι αντίπαλοι των ελληνικών ομάδων στη διοργάνωση

1   2022-2023 / 2  /  -
1 2022-2023 / 2 / - ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ ΘΑΝΑΣΗΣ/ EUROKINISSI

Τους αντιπάλους τους στο EuroCup Γυναικών της νέας σεζόν έμαθαν οι ελληνικές ομάδες, με τον Ολυμπιακό και τον Παναθηναϊκό να βρίσκονται στους ομίλους και την Ελευθερία Μοσχάτου να ξεκινά το ταξίδι της από τα προκριματικά.

Ολυμπιακός, Παναθηναϊκός και Ελευθερία Μοσχάτου μπήκαν στην κλήρωση για το EuroCup της νέας αγωνιστικής περιόδου, με τους δύο πρώτους βρίσκονται στην φάση των ομίλων και την τελευταία να διεκδικεί την πρόκρισή της σε αυτούς μέσω της διαδικασίας των προκριματικών.

Ο Παναθηναϊκός τοποθετήθηκε στο Group E μαζί με την βελγική Μέχελεν και την Σλάβια Μπάνσκα από την Σλοβακία, με την ομάδα που θα πλαισιώσει τον όμιλο να προκύπτει από τα προκριματικά (Πολκοβίτσε ή Μπεσίκτας).

Κάτι αντίστοιχο συμβαίνει και με τον Ολυμπιακό που βρίσκεται στο Group F, μαζί με την τουρκική Καϊσέρι και δύο ομάδες από την προκριματική φάση. Ο ένας σύλλογος από το ζευγάρι Ρίγα/Σέπσι και ο άλλος από το Ρουζομπέροκ/Οστράβα.

Όσον αφορά την Ελευθερία Μοσχάτου που ξεκινά την προσπάθειά της από αυτή τη διαδικασία, ο αντίπαλος που θα κληθεί να αντιμετωπίσει είναι η Κλουζ από τη Ρουμανία.

TAGS EUROCUP ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΜΠΑΣΚΕΤ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΜΠΑΣΚΕΤ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ