ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Παναθηναϊκός: Στο τραπέζι το ενδεχόμενο συνεργασίας με την Τσεντεβιτα Ολίμπια

Παναθηναϊκός: Στο τραπέζι το ενδεχόμενο συνεργασίας με την Τσεντεβιτα Ολίμπια
EUROKINISSI

Με το βλέμμα στο μέλλον ο Παναθηναϊκός, είχε συνάντηση με τον Sports Director της Τσεντεβίτα Ολίμπια, Σάνι Μπετσίροβιτς, συζητώντας το ενδεχόμενο συνεργασίας με τον σλοβενικό σύλλογο

Ο Παναθηναϊκός δίαυλο επικοινωνίας με την Τσεντεβίτα Ολίμπια, με την προοπτική να υπάρξει συνεργασία των δύο πλευρών στο μέλλον.

Ο - άλλοτε παίκτης των "πράσινων", αλλά και μέλος του τεχνικού επιτελείου της ομάδας - Σάνι Μπετσίροβιτς έχει πλέον τον ρόλο του τεχνικού διευθυντή στην σλοβενική ομάδα και βρέθηκε στην Αθήνα, όπου και υπήρξε ραντεβού. Μεγάλο μέρος της συζήτησης αφορούσε την προοπτική να παραχωρήσει κάποια στιγμή ο Παναθηναϊκός - ίσως και αυτό το καλοκαίρι με προοπτική την σεζόν 2023/24 - κάποιον ή κάποιους νεαρούς παίκτες στην Τσεντεβίτα Ολίμπια, με την προοπτική να βρουν χρόνο συμμετοχής σε ένα ανταγωνιστικό σύνολο.

Η Τσεντεβίτα Ολίμπια έχει προκύψει τα τελευταία χρόνια έπειτα από την ένωση της κροατικής Τσεντεβίτα με την σλοβενική Ολίμπια, δύο ιστορικές ομάδες. Είναι μία ομάδα που δεν έχει πρόβλημα να δώσει χρόνο συμμετοχής σε νεαρούς παίκτες (φέτος ο... κλήρος έχει πέσει στον Κροάτη Κάρλο Μάτκοβιτς), δίνοντάς τους την ευκαιρία να δοκιμαστούν στην ανταγωνιστική Αδριατική Λίγκα, αλλά και - φέτος - στο EuroCup.

Αυτό που μένει πλέον να φανεί είναι αν αυτές οι συζητήσεις θα οδηγήσουν σε κάποια συμφωνία.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΜΠΑΣΚΕΤ EUROLEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ