ΜΠΑΣΚΕΤ

Παναθηναϊκός: Στο ίδρυμα "Παύλος Γιαννακόπουλος" τα έσοδα του αγώνα με τον Χολαργό

Παναθηναϊκός: Στο ίδρυμα "Παύλος Γιαννακόπουλος" τα έσοδα του αγώνα με τον Χολαργό

Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός θα προσφέρει τα έσοδα της αναμέτρησης με τον Χολαργό (6/1, 17:00) στο ίδρυμα "Παύλος Γιαννακόπουλος". Αρχίζουν οι βραβεύσεις των βετεράνων με τον Τάκη Κορωναίο.

Ο θεσμός που η ΚΑΕ Παναθηναϊκός ονόμασε "η μέρα του φιλάθλου" ενεργοποιείται για πέμπτη συνεχόμενη χρονιά. Αρχής γενομένης από την αναμέτρηση με τον Χολαργό (6/1, 17:00), η "πράσινη" ΚΑΕ θα προσφέρει τα έσοδα συγκεκριμένων εντός έδρας αγώνων σε κοινωφελείς σκοπούς, με τη γενική είσοδο στο ΟΑΚΑ να ορίζεται στα 3 ευρώ.

Η αρχή θα γίνει με το ίδρυμα "Παύλος Γιαννακόπουλος", όπου θα διατεθούν όλα τα έσοδα από τον αγώνα της επόμενης Κυριακής (6/1). Συν τοις άλλοις, στο συγκεκριμένο ματς ο Παναθηναϊκός θα έχει καλεσμένους στο γήπεδο παιδιά από οικογένειες που επλήγησαν το περασμένο καλοκαίρι από τις φονικές πυρκαγιές στο Μάτι και στην Ραφήνα.

Επιπλέον, από το παιχνίδι με τον Χολαργό η ΚΑΕ Παναθηναϊκός θα αρχίσει και μία σειρά από βραβεύσεις σε βετεράνους παίκτες του "τριφυλλιού", με αφορμή τη συμπλήρωση 100 χρόνων από την ίδρυση του τμήματος μπάσκετ του συλλόγου. Η αρχή θα γίνει με τον Τάκη Κορωναίο.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΚΑΕ Παναθηναϊκός:

" ΗΚΑΕ ΠαναθηναϊκόςΟΠΑΠ, θέλοντας να ευχαριστήσει τους φιλάθλους της ομάδας για τη συγκλονιστική τους στήριξή και την τρέχουσα αγωνιστική περίοδο, διοργανώνει για πέμπτη συνεχόμενη χρονιά την«Ημέρα Φιλάθλου»!Για αυτή τη σεζόν o θεσμός που ονομάζεται«Ημέρα Φιλάθλου»ορίζεται για τον πρώτο εντός έδρας αγώνα τουΠαναθηναϊκού ΟΠΑΠτο 2019, αυτόν με τονΧολαργό(6/1, 17.00)μεΓΕΝΙΚΗ ΕΙΣΟΔΟ 3€και θα είναι ιδιαίτερη για έναν σημαντικό λόγο: τα έσοδα θα διατεθούν, μέσω του υπό σύσταση ιδρύματος«ΠΑΥΛΟΣ ΓΙΑΝΝΑΚΟΠΟΥΛΟΣ»,για κοινωφελείς σκοπούς.

Επίσης, στο πλαίσιο της«Ημέρας Φιλάθλου»θα φιλοξενηθούν στο γήπεδο παιδιά από οικογένειες που επλήγησαν το περασμένο καλοκαίρι από τις φονικές πυρκαγιές στο Μάτι και στην Ραφήνα σε μια συνεργασία τηςΚΑΕ Παναθηναϊκός ΟΠΑΠκαι του Επίσημου Χορηγού της ομάδας της Superfoods.

Παράλληλα, από αυτό το παιχνίδι θα ξεκινήσουν και οι βραβεύσεις παλαίμαχων αθλητών του «τριφυλλιού» με αφορμή τη συμπλήρωση των 100 χρόνων από την ίδρυση του τμήματος μπάσκετ του συλλόγου. Η αρχή θα γίνει από τονΤάκη Κορωναίο, ο οποίος αποτελεί μια εμβληματική φυσιογνωμία για τονΠαναθηναϊκό!

Η διάθεση των εισιτηρίων πραγματοποιείται από τα κάτωθι σημεία:

· Τα εκδοτήρια του γηπέδου«Απόστολος Νικολαΐδης», Λ. Αλεξάνδρας, Θύρα 10(Ωράριο Λειτουργίας: Τετάρτη 2/1 με Παρασκευή 4/1 10.00-18.00 ), Τηλ. Επικοινωνίας: 2106440010 .

· Τα εκδοτήρια του γηπέδου«Απόστολος Νικολαΐδης»θα παραμείνουν κλειστά την Παραμονή Πρωτοχρονιάς και Ανήμερα Πρωτοχρονιά (31/12 και 1/1). Τις συγκεκριμένες ημέρες η διάθεση των εισιτηρίων θα γίνεται μόνο ηλεκτρονικά!

· Με Ηλεκτρονική αγορά μέσω του viva.gr .

· Τηλεφωνικά στο 11876 (Χρέωση από σταθερό: 0,96€ / λεπτό και από κινητό: 1,09€ / λεπτό).

· Αναφορικά με τα εισιτήρια ΑΜΕΑ παρακαλείστε όπως επικοινωνήσετε στο τηλέφωνο 2144022541Δευτέρα με Παρασκευή 10.00 με 17.00.

· ΤηνΚυριακή 6/1θα λειτουργούν από τις 14.30 μέχρι τις 17.00 τα εκδοτήρια του ΟΑΚΑ. Τα σημεία των εκδοτηρίων είναι στο σταθμό ΗΣΑΠ «Ειρήνη» και στοParking 5.

· ΗΚΑΕ Παναθηναϊκός ΟΠΑΠενημερώνει πως τα εισιτήρια είναι αυστηρώς προσωπικάκαι ότι -βάσει νόμου- απαγορεύεται η μεταπώληση ή η ανταλλαγή τους. Προμηθευτείτε τα εισιτήριά σαςαποκλειστικάμε τους παραπάνω νόμιμους τρόπους.

· ΗΚΑΕ Παναθηναϊκός ΟΠΑΠσας υπενθυμίζει πως για την αγορά εισιτηρίου είναι απαραίτητη η αναφορά τουΑΜΚΑ(Αριθμού Μητρώου Κοινωνικής Ασφάλισης)!".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ