ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

"Απαγορευτικό" της Ούνικς Καζάν σε Παναθηναϊκό για Πρίφτη

Ο Δημήτρης Πρίφτης στην τεχνική ηγεσία της Ούνικς Καζάν
Ο Δημήτρης Πρίφτης στην τεχνική ηγεσία της Ούνικς Καζάν EUROKINISSI

Μέσω μιας λακωνικής, αλλά απολύτως ουσιαστικής, τοποθέτησης στο SPORT24, η Ούνικς Καζάν ξεκαθάρισε πως δεν τίθεται θέμα αποχώρησης του Δημήτρη Πρίφτη αυτή την στιγμή και επιστροφής στην Ελλάδα, για λογαριασμό του Παναθηναϊκού ΟΠΑΠ.

Στο κενό, με συνοπτικές μάλιστα διαδικασίες, έπεσε η προσπάθεια του Παναθηναϊκού ΟΠΑΠ να επαναφέρει τον Δημήτρη Πρίφτη στην Ελλάδα μετά από τρεισήμισι χρόνια στη Ρωσία. Ο 52χρονος τεχνικός αποτέλεσε τον διακαή πόθο των διοικούντων τον ελληνικό σύλλογο, πολύ γρήγορα όμως αντιλήφθηκαν πως ο "γάμος" δεν ήταν εφικτό να γίνει.

Κι αυτό γιατί η Ούνικς Καζάν δεν είναι διατεθειμένη ούτε καν να... συζητήσει το ενδεχόμενο του διαζυγίου με τον έμπειρο προπονητή αυτή την χρονική στιγμή (πόσω μάλλον να διαπραγματευτεί μια συμβιβαστική λύση). Οι δύο πλευρές δεσμεύονται άλλωστε με συμβόλαιο τουλάχιστον μέχρι το προσεχές καλοκαίρι (υπάρχει η οψιόν για +1), κάτι που εκ των πραγμάτων καθιστά ανέφικτη οποιαδήποτε περαιτέρω συζήτηση για το θέμα της πρόσληψης του Δημήτρη Πρίφτη από τον Παναθηναϊκό ΟΠΑΠ.

Το γεγονός επιβεβαίωσε ο ρωσικός σύλλογος μέσω επίσημης τοποθέτησης στο SPORT24, τονίζοντας πως "ο Δημήτρης Πρίφτης δεσμεύεται με εγγυημένο συμβόλαιο τουλάχιστον μέχρι το τέλος της φετινής σεζόν".

Όπερ και σημαίνει πως δεν υπάρχει το παραμικρό "παραθυράκι" για να βρεθεί πρόσφορο έδαφος συζήτησης ή διαπραγμάτευσης από την πλευρά του Παναθηναϊκού ΟΠΑΠ. Έτσι, η αναζήτηση συνεχίζεται, με το τριφύλλι να στρέφεται σε άλλες λύσεις, κατά βάση προπονητών που είναι ελεύθεροι στην αγορά και δεν δεσμεύονται με κάποια ομάδα.

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΕΛΛΑΔΑ STOIXIMAN BASKET LEAGUE EUROLEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ