ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Παναθηναϊκός: Διακαής πόθος ο Πρίφτης

Παναθηναϊκός: Διακαής πόθος ο Πρίφτης
Ο προπονητής της Ούνικς Καζάν, Δημήτρης Πρίφτης EUROKINISSI

Η αναζήτηση προπονητή συνεχίζεται στον Παναθηναϊκό ΟΠΑΠ, με τον Δημήτρη Πρίφτη να αποτελεί τον μεγάλο στόχο της διοίκησης για τη διαδοχή του Γιώργου Βόβορα.

Ο Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ προετοιμάζεται για τα παιχνίδια με Ζενίτ και ΑΕΚ, την ίδια ώρα όμως σε διοικητικό επίπεδο συνεχίζεται η διαδικασία εύρεσης του αντικαταστάτη του Γιώργου Βόβορα.

Τις τελευταίες ώρες, το όνομα στο οποίο έχουν επικεντρωθεί οι πράσινοι είναι αυτό του Δημήτρη Πρίφτη. Ο έμπειρος τεχνικός εργάζεται από το 2017/18 στην Ούνικς Καζάν, στην οποία έχει βάλει την σφραγίδα του με επιτυχία όλα αυτά τα χρόνια.

Η παρουσία του στη λίστα του τριφυλλιού και η έντονη επιθυμία για συνεργασία από την πλευρά της ελληνικής ομάδας δεν σημαίνει βέβαια πως η περίπτωση του είναι απλή. Κι αυτό γιατί δεσμεύεται με συμβόλαιο με τη ρωσική ομάδα μέχρι το καλοκαίρι (υπάρχει δυνατότητα ανανέωσης για ακόμη ένα χρόνο, μέχρι το 2022). Όπερ και σημαίνει πως θα πρέπει πρώτα να βρεθεί τρόπος να βγει από τη συμφωνία με τη ρωσική ομάδα, κάτι που μόνο απλό δεν είναι.

Στον Παναθηναϊκό γνωρίζουν καλά τις αντικειμενικές δυσκολίες για το θέμα (οι πιθανότητες δεν είναι με το μέρος τους) , δείχνουν όμως διατεθειμένοι να παλέψουν προκειμένου να επαναπατρίσουν τον έμπειρο τεχνικό μετά από τρεισήμισι χρόνια, που βρίσκεται στο εξωτερικό.

Στόχος των πράσινων είναι να έχει βρεθεί ο αντικαταστάτης το συντομότερο δυνατό αφού ακολουθεί κιόλας διαβολοβδομάδα στην EuroLeague.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ EUROLEAGUE STOIXIMAN BASKET LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ