ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Παναθηναϊκός: Περισσότεροι από 1.000 φίλαθλοι των "πράσινων" αναμένονται στο Βερολίνο για το ματς με την Άλμπα

Φίλαθλοι του Παναθηναϊκού
Φίλαθλοι του Παναθηναϊκού EUROKINISSI SPORTS - ΣΤΕΛΙΟΣ ΣΤΕΦΑΝΟΥ

Μεγάλη κινητοποίηση από τον κόσμο του Παναθηναϊκού ενόψει του αγώνα με την Άλμπα στο Βερολίνο (10/11, 21:00, Novasports Prime και LIVE από το SPOR24), αφού πληροφορίες αναφέρουν ότι αναμένεται να βρεθούν πάνω από 1.000 οπαδοί των "πράσινων" στο γήπεδο.

Ο Παναθηναϊκός αναμένεται να έχει πολύ κόσμο στο πλευρό του στον αυριανό (10/11) αγώνα με την Άλμπα Βερολίνου (21:00, Novasports Prime και LIVE από το SPOR24) για την 7η αγωνιστική της EuroLeague.

Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά, οι "πράσινοι" περιμένουν περισσότερους από 1.000 φιλάθλους τους στην "Mercedes Benz Arena", οι οποίοι θα σταθούν στο πλευρό της ομάδας σε αυτό το παιχνίδι, δίνοντας το δικό τους χρώμα στο παιχνίδι.

Όσο για τον λόγο που θα βρεθούν τόσοι φίλοι της ομάδας στο Βερολίνο; Κάποιοι θα πάνε με πτήση τσάρτερ, άλλοι πιθανότατα θα μεταβούν απευθείας στην Γερμανία από την Ρεν - όπου θα βρεθούν για το σημερινό (9/11) παιχνίδι της ποδοσφαιρικής ομάδας κόντρα στον γαλλικό σύλλογο για το Europa League - ενώ υπάρχει φυσικά και έντονο το ελληνικό στοιχείο στο Βερολίνο, αφού πολλοί Έλληνες εργάζονται στην πρωτεύουσα της Γερμανίας.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΜΠΑΣΚΕΤ EUROLEAGUE ΑΛΜΠΑ ΒΕΡΟΛΙΝΟΥ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ