ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Παναθηναϊκός: Ούτε με Αρμάνι θα παίξει ο Γκριγκόνις

Ο Μάριους Γκριγκόνις
Ο Μάριους Γκριγκόνις INTIME

Σταθερά εκτός δράσης το τελευταίο 20ήμερο ο Μάριους Γκριγκόνις, θα λείψει και από το παιχνίδι του Παναθηναϊκού με την Αρμάνι Μιλάνο (8/12, 21:00) όπως ενημέρωσε ο Ντέγιαν Ράντονιτς. Τι δήλωσε ο Ματέους Πονίτκα.

Ο Παναθηναϊκός έχει αφήσει ήδη πίσω το χαμένο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό και έχει στρέψει το βλέμμα του στην αναμέτρηση με την Αρμάνι Μιλάνο (8/12, 21:00 Novasports Prime, LIVE από το SPORT24) στο ΟΑΚΑ. Το κίνητρο για μια τέταρτη σερί νίκη είναι μεγάλο και οι Πράσινοι δεν θέλουν ν' αφήσουν το μομέντουμ που οι ίδιοι έχουν δημιουργήσει πριν από τη νέα "διαβολοβδομάδα" (Βαλένθια, Μπαρτσελόνα).

Η προσπάθεια θα γίνει χωρίς τον Μάριους Γκριγκόνις. Ο Λιθουανός γκαρντ ταλαιπωρείται ακόμη από την οσφυαλγία και εξακολουθεί να ακολουθεί πρόγραμμα θεραπειών προκειμένου να μπει ξανά σε φουλ ρυθμούς.

Ο Ντέγιαν Ράντονιτς ήλπιζε ότι η επιστροφή του μπορεί να συμβεί κόντρα στους Ιταλούς. Μόνο που "ο Γκριγκόνις δεν θα παίξει" ούτε τώρα, όπως μετέφερε ο Ντέγιαν Ράντονιτς στους δημοσιογράφους.

Θα τον ήθελε και τον Λιθουανό όπως και όλους τους παίκτες του, διότι η Αρμάνι "μια πολύ καλή ομάδα με εξαιρετικό προπονητή και πολλούς έμπειρους παίκτες. Είναι πολύ επικίνδυνη, ειδικά τη δεδομένη χρονική στιγμή που προέρχεται από επτά ήττες. Είδα ότι αντέδρασαν στο προηγούμενο ματς του ιταλικού πρωταθλήματος απέναντι στην Σάσαρι. Και ήταν εκπληκτικό το γεγονός ότι έτρεξαν σερί 32-0. Έπαιξαν με πολλή ενέργεια και πρέπει να είμαστε έτοιμοι γι' αυτό".

Κάτι με το οποίο συμφώνησε και ο Ματέους Πονίτκα, καθώς "η Αρμάνι δεν είναι στη θέση που θα ήθελε και ψάχνει κάποιο σερί νικών, κάτι που κάνει το παιχνίδι ακόμα πιο δύσκολο".

"Έχουν πολλούς ταλαντούχους παίκτες και μπορεί σε ένα ματς να βγει κάποιος μπροστά και να κάνει τη διαφορά. Ο Μπάρον είναι εξαιρετικός σουτέρ, έχουν ταλέντο από την περιφέρεια όπως και μέσα στην ρακέτα. Και αν ξεκινήσουν ζεστοί θα είναι δύσκολο να τους σταματήσουμε μετά. Πραγματικά πρέπει να παίξουμε πραγματικά καλή άμυνα ενώ η καλή επίθεση είναι έξυπνη άμυνα. Γιατί εάν δεν κάνεις λάθη, δεν θα τους δώσει το δικαίωμα να τρέξουν. Όπως στο τελευταίο ματς, ο Ολυμπιακός πέτυχε εύκολους πόντους στο τρανζίσιον και θα είναι το κλειδί για εμάς. Σε αυτό το επίπεδο όλοι οι παίκτες έχουν τη δυνατότητα να παίξουν καλή άμυνα στο 'πέντε εναντίον πέντε'. Πρέπει να είσαι πολύ ταλαντούχος για να σκοράρεις πάνω σε τέτοιες άμυνες", επισήμανε ακολούθως.

Ο Πολωνός γύρισε για λίγο στο ντέρμπι του ΣΕΦ, υποστηρίζοντας ότι "είχαμε την ευκαιρία μας να κερδίσουμε", καθώς "παίξαμε καλύτερα απ' ότι στο Super Cup και είδαμε να υπάρχει πρόοδος στο παιχνίδι μας. Στα τελευταία τρία δείξαμε ότι έχουμε βελτιωθεί και αν θέλουμε να πετύχουμε κάτι τη φετινή σεζόν πρέπει να κάνουμε πολλά βήματα".

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΜΠΑΣΚΕΤ EUROLEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ