ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Παναθηναϊκός: Ο Νίκος Παππάς θα ξαναφορέσει την πράσινη φανέλα

Παναθηναϊκός: Ο Νίκος Παππάς θα ξαναφορέσει την πράσινη φανέλα
INTIME SPORTS

Ο Νίκος Παππάς συνεχίζει να προπονείται με τον Παναθηναϊκό, επιστρέφοντας το προσεχές διάστημα στο rotation του Παναθηναϊκού μετά από δυόμιση χρόνια.

Η παρουσία του Νίκου Παππά στην προετοιμασία του Παναθηναϊκού το φετινό καλοκαίρι ήταν μόνο η αρχή. Ο 32χρονος γκαραντ συνέχισε να προπονείται με τους πράσινους, να παρακολουθεί τους αγώνες δίπλα από τον πάγκο μαζί με τους παίκτες που είναι εκτός αποστολής και να αποτελεί κομμάτι της ομάδας.

Χαρακτηριστικό άλλωστε πως συμμετείχε στην προπόνηση της Πέμπτης 10 Νοεμβρίου, παραμονή του εντός έδρας αγώνα με την Μπασκόνια για την EuroLeague.

Ο Νίκος Παππάς στην προπόνηση του Παναθηναϊκού
Ο Νίκος Παππάς στην προπόνηση του Παναθηναϊκού ΒΟΛΙΤΑΚΗΣ ΣΤΕΛΙΟΣ/ INTIME NEWS

Η συνεχής παρουσία του μάλιστα στο προπονητικό πρόγραμμα του Ντέγιαν Ράντονιτς μετατράπηκε από προσωρινή σε μόνιμη, όπερ και σημαίνει πως σταδιακά θα υπολογίζεται από τον 52χρονο τεχνικό για το rotation. Πότε θα μπει και με τι χρόνο συμμετοχής θα αποφασιστεί από τον Ντέγιαν Ράντονιτς το προσεχές διάστημα.

Το μείζον (και πλέον ουσιαστικό) είναι πως ο Νίκος Παππάς επέστρεψε στην αγωνιστική καθημερινότητα του Παναθηναϊκού, μετά από δυόμιση χρόνια.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΜΠΑΣΚΕΤ EUROLEAGUE STOIXIMAN BASKET LEAGUE ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ