ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Παναθηναϊκός: Ο Μπαλτσερόφσκι έρχεται Αθήνα για να ολοκληρωθεί η μεταγραφή

Παναθηναϊκός: Ο Μπαλτσερόφσκι έρχεται Αθήνα για να ολοκληρωθεί η μεταγραφή
FIBA

Ο Αλεκσάνταρ Μπαλτσερόφσκι (23 χρονών, 2.16 μέτρα) αναμένεται απόψε (27/7) στην χώρα μας προκειμένου να περάσει από ιατρικές εξετάσεις και να ολοκληρωθεί η μεταγραφή του στον Παναθηναϊκό.

Μία ακόμα μεταγραφή ετοιμάζεται να ολοκληρώσει ο Παναθηναϊκός. Ο λόγος για τον Αλεκσάνταρ Μπαλτσερόφσκι (23 χρονών, 2.16 μέτρα), ο οποίος αναμένεται απόψε (27/7) το βράδυ στην Ελλάδα προκειμένου να περάσει από ιατρικές εξετάσεις και να ολοκληρωθεί η μετακίνησή του στους "πράσινους".

Υπενθυμίζεται ότι πριν από μερικές ημέρες το "τριφύλλι" αποφάσισε να αλλάξει κατεύθυνση και να φουλάρει για την απόκτηση του Πολωνού σέντερ, σκοπεύοντας να καταβάλλει το buy out ύψους 500.000 ευρώ που υπήρχε στο συμβόλαιο του διεθνή ψηλού με την Γκραν Κανάρια.

Ο Μπαλτσερόφσκι αποτελεί επιλογή και ένα προσωπικό στοίχημα για τον Εργκίν Αταμάν, ο οποίος πιστεύει ότι ο πανύψηλος σέντερ μπορεί να εξελιχθεί σε ένα σύγχρονο Stretch-5 και να συμπληρώσει ιδανικά μία γραμμή ψηλών που θα έχει ακόμα τους Ματίας Λεσόρ, Χουάντσο Ερνανγκόμεθ, Ντίνο Μήτογλου, Λευτέρη Μαντζούκα και Κώστα Αντετοκούνμπο. Βασικό επιχείρημα σε αυτό είναι το γεγονός ότι την σεζόν που ολοκληρώθηκε σούταρε με 40.9% στα τρίποντα στο EuroCup, έστω και αν το δείγμα ήταν μικρό (επιχειρούσε 1 τρίποντο ανά αγώνα).

Την σεζόν 2022/23 ο Μπαλτσερόφσκι είχε 9.2 πόντους και 3.4 ριμπάουντ μέσο όρο σε 16 λεπτά συμμετοχής στο ισπανικό πρωτάθλημα και 8.6 πόντους, 3.8 ριμπάουντ και 1 κόψιμο μέσο όρο σε 17 λεπτά συμμετοχής στο EuroCup, όπου και κέρδισε το βραβείο του "Rising Star" της διοργάνωσης.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΜΠΑΣΚΕΤ EUROLEAGUE STOIXIMAN BASKET LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ