ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Παναθηναϊκός, ο πρώην μάνατζερ του Χεζόνια τον έβαλε, πάλι, στην κουβέντα: "Είναι παίκτης για να χτίσει ομάδα ο Αταμάν"

Ο Μάριο Χεζόνια με τη φανέλα της Ρεάλ
Ο Μάριο Χεζόνια με τη φανέλα της Ρεάλ EUROKINISSI

Ο πρώην εκπρόσωπος του Μάριο Χεζόνια έβαλε ξανά στην κουβέντα τον πρώην πελάτη του για τον Παναθηναϊκό, αναφέροντας ότι ο Κροάτης είναι παίκτης για να χτίσει πάνω του ο Εργκίν Αταμάν, προσθέτοντας ωστόσο ότι έχει συμβόλαιο με την Ρεάλ.

Ο πρώην εκπρόσωπος του Μάριο Χεζόνια, Κρίστοφερ Χιλ, αρέσκεται να βάζει στην συζήτηση τον Κροάτη για τον Παναθηναϊκό, ανάβοντας φωτιές. Το έκανε πριν από μερικές ημέρες με σχόλιό του στο twitter, το έκανε και πάλι, μιλώντας μάλιστα ακόμα πιο ανοιχτά.

Ο Χιλ έγραψε διάφορα πράγματα στον επίσημο λογαριασμό του στο twitter, εμπλέκοντας ξανά τον Κροάτη φόργουορντ με τους "πράσινους".

"Ο Μάριο είναι ένας από τους 11 παίκτες με τους οποίους ο Αταμάν μπορεί να χτίσει μία ομάδα στην EuroLeague. Το κλειδί για τον Παναθηναϊκό είναι η θέση του πόιντ γκαρντ" έγραψε αρχικά ο Χιλ, ανάβοντας - εκ νέου - φωτιές, για να προσθέσει πάντως στην συνέχεια: "Για να απαντήσω για τον Μάριο όμως, έχει συμβόλαιο (σ.σ με την Ρεάλ). Η απόφαση είναι του προπονητή. Για να απαντήσω ξεκάθαρα, αν ήμουν η Ρεάλ, δεν θα τον άφηνα να αποχωρήσει".

Δείτε τα σχετικά post:

Τα tweets του Κρίστοφερ Χιλ για τον Χεζόνια
Τα tweets του Κρίστοφερ Χιλ για τον Χεζόνια K. CHRISTOPHER HILL OFFICIAL TWITTER ACCOUNT
TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΜΠΑΣΚΕΤ EUROLEAGUE ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ ΜΠΑΣΚΕΤ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ