ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Παναθηναϊκός: Ο Λεσόρ απέρριψε πρόταση των "πράσινων" σύμφωνα με σερβικό ΜΜΕ, βάζουν στο παιχνίδι και Πάντερ, Παπαπέτρου

Παναθηναϊκός: Ο Λεσόρ απέρριψε πρόταση των "πράσινων" σύμφωνα με σερβικό ΜΜΕ, βάζουν στο παιχνίδι και Πάντερ, Παπαπέτρου
ABA LEAGUE J.T.D. / DRAGANA STJEPANOVIC

Ο Ματίας Λεσόρ είχε στα χέρια του πρόταση του Παναθηναϊκού για διετές συμβόλαιο με συνολικές αποδοχές ύψους 2.5 εκατ. δολαρίων σύμφωνα με την σερβική ιστοσελίδα "maxbetsport", την οποία απέρριψε. Βάζουν στην συζήτηση και τους Παπαπέτρου, Πάντερ οι Σέρβοι.

Ο Παναθηναϊκός θα πορευτεί το καλοκαίρι έχοντας το μεγαλύτερο πορτοφόλι του της τελευταίας δεκαετίας. Δεδομένα κοιτάζει παίκτες από το (πολύ) ψηλό ράφι μετά την συμφωνία με τον Εργκίν Αταμάν. Ένας τέτοιος παίκτης είναι και ο Ματίας Λεσόρ της Παρτίζαν, με σερβικό ΜΜΕ να αναφέρει ότι το "τριφύλλι" προσέγγισε τον Γάλλο σέντερ, ο οποίος αρνήθηκε την πρόταση που δέχθηκε.

Συγκεκριμένα, το δημοσίευμα αναφέρει ότι ο Παναθηναϊκός πρόσφερε στον αθλητικό ψηλό διετές συμβόλαιο με συνολικές αποδοχές 2.5 εκατ. δολαρίων, προκειμένου να τον πείσει, ωστόσο αυτό δεν ήταν αρκετό, αφού πήρε αρνητική απάντηση.

Παράλληλα, το ίδιο δημοσίευμα αναφέρει ότι ο Λεσόρ δεν είναι ο μοναδικός παίκτης της Παρτίζαν που ενδιαφέρει τους "πράσινους", αφού στο στόχαστρό τους βρίσκονται ακόμα ο Κέβιν Πάντερ και ο Ιωάννης Παπαπέτρου, σε μία προσπάθεια του Παναθηναϊκού να δώσει βάθος και ποιότητα στην περιφέρειά του.

Είναι δεδομένο ότι ο Παναθηναϊκός κοιτάζει από τώρα για την επόμενη σεζόν. Την δεδομένη στιγμή βέβαια το μυαλό όλων είναι στο αυριανό (30/5) Game 5 με το Περιστέρι bwin (19:15, ΕΡΤ3 και LIVE από το SPORT24) για τα ημιτελικά της Basket League, όπου ο νικητής θα προκριθεί στους τελικους.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΜΠΑΣΚΕΤ ΠΑΡΤΙΖΑΝ EUROLEAGUE STOIXIMAN BASKET LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ