ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Παναθηναϊκός: Ο Γιώργος Βόβορας νέος προπονητής των πρασίνων

Παναθηναϊκός: Ο Γιώργος Βόβορας νέος προπονητής των πρασίνων

Ο Γιώργος Βόβορας είναι ο νέος προπονητής του Παναθηναϊκού, όπως ανακοίνωσε την Πέμπτη 14 Απριλίου η πράσινη ΚΑΕ, επιβεβαιώνοντας το ρεπορτάζ του SPORT24. Οι Σερέλης, Γιαπλές και Κουτσός αναλαμβάνουν άμεσοι βοηθοί του.

Σε αναζήτηση προπονητή βρισκόταν από το βράδυ της Τρίτης 12 Απριλίου ο Παναθηναϊκός, με τον Γιώργο Βόβορα να είναι τελικά ο εκλεκτός, όπως είχε γράψει πρώτο το SPORT24 και εκείνος που θα αντικαταστήσει τον Δημήτρη Πρίφτη στον πράσινο πάγκο. Ο έμπειρος τεχνικός αποχώρησε πέρσι στα μισά της σεζόν από τον Παναθηναϊκό ΟΠΑΠ, ενώ φέτος εργάστηκε για τρεις μήνες στην Ντεμπρετσένι της Ουγγαρίας. Βοηθός του αναλαμβάνει ο Χρήστος Σερέλης, μαζί με τους Θανάση Γιαπλέ και Ισίδωρο Κουτσό.

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Ο Αργύρης Πεδουλάκης ανέλαβε τη θέση του Τεχνικού Διευθυντή του Παναθηναϊκού, έχοντας εξ ολοκλήρου την ευθύνη για το αγωνιστικό τμήμα από εδώ και στο εξής και αποφάσισε την πρόσληψη του Βόβορα, ενός προπονητή που γνωρίζει πολύ καλά τον σύλλογο.

Θυμίζουμε πως πλην του Δημήτρη Πρίφτη, παρελθόν από τον Παναθηναϊκό αποτελούν και οι Δημήτρης Διαμαντίδης (Γενικός Διευθυντής), Φραγκίσκος Αλβέρτης (Γενικός Διευθυντής) και Νίκος Παππάς (Τεχνικός Διευθυντής), ενώ από το προηγούμενο τεχνικό επιτελείο αποχώρησαν και οι Βασίλης Σίμτσακ, Κώστας Χαραλαμπίδης.

Η ανακοίνωση του Παναθηναϊκού:

Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της με τον κόουτς Γιώργο Βόβορα, μέχρι το τέλος της τρέχουσας αγωνιστικής περιόδου. Άμεσοι συνεργάτες του Έλληνα τεχνικού θα είναι οι Χρήστος Σερέλης, Θανάσης Γιαπλές και Ισίδωρος Κουτσός.

"Γνωρίζουμε όλοι πολύ καλά το που έχουμε έρθει και την ευθύνη που έχουμε υπηρετώντας τον Σύλλογο του Παναθηναϊκού. Έχουμε μπροστά μας μια δύσκολη κατάσταση αλλά και παράλληλα μια μεγάλη πρόκληση και θέλουμε να είμαστε έτοιμοι πνευματικά και αγωνιστικά ώστε να ανταπεξέλθουμε όπως αρμόζει στον Παναθηναϊκό. Δεν χρειάζεται να πούμε περισσότερα λόγια, σκύβουμε το κεφάλι και δουλεύουμε όλοι μαζί ενωμένοι σαν ομάδα", δήλωσε ο Γιώργος Βόβορας στο paobc.gr.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΜΠΑΣΚΕΤ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ