ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Παναθηναϊκός: Ο Γιώργος Παπαγιάννης έχει 5/5 τρίποντα σε τέσσερα παιχνίδια

EUROLEAGUE 2022-2023 /    -
EUROLEAGUE 2022-2023 / - EUROKINISSI SPORTS

Μέσα σε δύο βδομάδες, ο Γιώργος Παπαγιάννης δεν έσπασε απλά το ρόδι από τα 6μ75 στη Basket League. Πολύ περισσότερο, έδειξε πως έχει πλέον τέτοιου είδους σουτ, από την κορυφή.

Πριν από δυο βδομάδες, στο παιχνίδι με το Λαύριο, ο Γιώργος Παπαγιάννης έσπασε το ρόδι στη Basket League από τα 6μ75. Μέχρι πριν από εκείνον τον αγώνα, ο 25χρονος σέντερ είχε 0/9 τρίποντα σε τέσσερις διαφορετικές αγωνιστικές περιόδους. Πλέον όμως, έχει βάλει το περιφερειακό σουτ στο ρεπερτόριό του, σε τέτοιο βαθμό που εκτελεί επί μονίμου βάσεως από την κορυφή, μετά από pop out.

Η επιλογή και η εμπιστοσύνη σε αυτού του είδους τα σουτ δεν είναι κάτι που προέκυψε από το πουθενά, αλλά μια συνθήκη που επιβάλλεται (sic) πλέον βάσει της δεδομένης ικανότητάς του. Η απόδειξη;

Με το τρίποντο που έβαλε κόντρα στον Κολοσσό, στο πρώτο δεκάλεπτο της αναμέτρησης, ο Γιώργος Παπαγιάννης έφτασε τα 5/5 τρίποντα σε τέσσερις αγώνες, σε Basket League και EuroLeague -θα μιλούσαμε για σερί αν δεν μεσολαβούσαν τα 3'03'' συμμετοχής με τη Μονακό, εν μέσω ταλαιπωρίας λόγω νοσηλείας στο νοσοκομείο. Ο αρχηγός του τριφυλλιού διεύρυνε το σερί των αγώνων με τουλάχιστον μια εύστοχη προσπάθεια από τα 6μ75, αλλάζοντας εν πολλοίς την αγωνιστική φυσιογνωμία του, στο μπροστινό μέρος του παρκέ.

Αναλυτικά το σερί εύστοχων προσπαθειών που τρέχει:

  • 2/2 με Λαύριο
  • 1/1 με Ιωνικό
  • 1/1 με Μακάμπι Τελ Αβίβ
  • 1/1 με Κολοσσό
TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΜΠΑΣΚΕΤ STOIXIMAN BASKET LEAGUE EUROLEAGUE ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΑΠΑΓΙΑΝΝΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ