ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Παναθηναϊκός: Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος καλωσόρισε τον Εργκίν Αταμάν

Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος με τον Εργκίν Αταμάν
Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος με τον Εργκίν Αταμάν EUROKINISSI SPORTS

Ο ιδιοκτήτης της ΚΑΕ Παναθηναϊκός, Δημήτρης Γιαννακόπουλος, καλωσόρισε τον Εργκίν Αταμάν στην ομάδα με ανάρτηση και story στο Instagram.

Ο Εργκίν Αταμάν υπέγραψε το πρωί της Κυριακής (23/4) το διετές συμβόλαιο που του πρόσφερε ο Παναθηναϊκός, με τον ισχυρό άντρα της ΚΑΕ, Δημήτρη Γιαννακόπουλο, να τον καλωσορίζει μέσω ποστ στο Instagram.

Το insta story του Δημήτρη Γιανακόπουλου με τον Αταμάν
Το insta story του Δημήτρη Γιανακόπουλου με τον Αταμάν

"Welcome. Αμάν, αμάν, έκλεισε ο Αταμάν", έγραψε ο ιδιοκτήτης της ΚΑΕ.

Υπενθυμίζεται ότι ο Τούρκος τεχνικός είχε συμφωνήσει με τους "πράσινους" πριν από μερικές ημέρες για διετές συμβόλαιο, με το post του Δημήτρη Γιαννακόπουλου να επιβεβαιώνει ουσιαστικά την συμφωνία.

Ο Παναθηναϊκός θα αποτελέσει την νέα πρόκληση στην καριέρα του δις πρωταθλητή Ευρώπης με την ομάδα της Εφές, με το "τριφύλλι" να ελπίζει ότι ο Τούρκος τεχνικός θα είναι πλέον το νέο "πρόσωπο" της ομάδας, αφού αποτελεί την πιο ισχυρή προσωπικότητα που θα καθίσει στον πάγκο της ομάδας μετά τον Ζέλικο Ομπράντοβιτς, έχοντας μία ξεκάθαρη φιλοσοφία την οποία θα προσπαθήσει να εφαρμόσει.

Δείτε το σχόλιο των Παντελή Βλαχόπουλου, Παντελή Διαμαντόπουλου και Θέμη Καίσαρη στην Game Night Late για την πρόσληψη του Εργκίν Αταμάν από τον Παναθηναϊκό:

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΜΠΑΣΚΕΤ ΕΛΛΑΔΑ STOIXIMAN BASKET LEAGUE ΕΡΓΚΙΝ ΑΤΑΜΑΝ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ