ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Παναθηναϊκός: Ο Άντριου Άντριους υπέγραψε το συμβόλαιό του

Ο Άντριου Άντριους με τη φανέλα της Μπούρσασπορ
Ο Άντριου Άντριους με τη φανέλα της Μπούρσασπορ INTIME

Ο Άντριου Άντριους υπέγραψε το συμβόλαιο που του προσέφερε ο Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ, ο οποίος όμως χρειάστηκε να ανεβάσει σημαντικά την προσφορά προς τον 29χρονο γκαρντ για να εξασφαλίσει την θετική απάντησή του.

Ο Άντριου Άντριους (29, 1μ88) αναμένεται να είναι ο επόμενος παίκτης που θα ανακοινώσει η ΚΑΕ Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ (αν δεν τον προλάβει... στην στροφή ο Ντέρικ Γουίλιαμς), δεδομένου πως το μεσημέρι της Παρασκευής 15 Ιουλίου υπέγραψε το συμβόλαιο που του προσέφερε ο ελληνικός σύλλογος.

Ο 29χρονος γκαρντ αποτελούσε διακαή πόθο του Ντέγιαν Ράντονιτς, εξ ου κι η προσπάθεια που κατέθεσαν οι πράσινοι προκειμένου να ικανοποιήσουν την επιθυμία του. Δεν πρέπει να αμελούμε άλλωστε πως στο κυνήγι της απόκτησής του βρισκόταν η Παρτίζαν, αλλά κι η Βίρτους Μπολόνια, η οποία τις τελευταίες ημέρες έκανε επίσης πρόταση στην πλευρά του παίκτη.

Ο Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ έκανε αυτό που έπρεπε για να ικανοποιήσει την επιθυμία του Ντέγιαν Ράντονιτς. Τι εννοούμε; Όταν η κατάσταση έδειχνε ότι μπορεί να δυσκολέψει, ανέβασε σημαντικά την προσφορά του. Σε τέτοιο βαθμό που έβγαλε επί της ουσίας τους ανταγωνιστές εκτός μάχης, για να φτάσει στο σημείο να ολοκληρώσει την Παρασκευή 15 Ιουλίου τη μεταγραφή.

Η ανακοίνωση του Άντριου Άντριους αναμένεται τις προσεχείς ημέρες.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΜΠΑΣΚΕΤ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ ΕΛΛΑΔΑ STOIXIMAN BASKET LEAGUE EUROLEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ