ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Παναθηναϊκός μεταγραφές: Προφορική συμφωνία με Αντριους

Ο Άντριου Άντριους με τη φανέλα της Μπούρσασπορ
Ο Άντριου Άντριους με τη φανέλα της Μπούρσασπορ INTIME

Ο Παναθηναϊκός ήρθε σε προφορική συμφωνία με τον Άντριου Άντριους και ο 29χρονος γκαρντ θα φορέσει την πράσινη φανέλα.

Η ενίσχυση της περιφέρειας αποτελεί Νο1 προτεραιότητα για τον Παναθηναϊκό και με γρήγορες κινήσεις ήρθε σε προφορική συμφωνία με τον Άντριου Άντριους. Ο 29χρονος γκαρντ (1μ88) -εκτός συγκλονιστικού απροόπτου- θα φορέσει την πράσινη φανέλα. Μετά την απόκτηση του Μάριους Γκριγκόνις και την επικείμενη ανακοίνωση του Νέιτ Γουόλτερς, οι πράσινοι κάνουν δικό τους και τον Αμερικανό.

Ο Άντριου Άντριους έχει περάσει το μεγαλύτερο μέρος της καριέρας του στην Τουρκία, αγωνιζόμενος για λογαριασμό της Μπαλίκεσιρ (2016-'17), της Μπουγιουκτσεμεκτσέ (2018-'19), της Νταρουσάφακα (2020-'21) και της Μπούρσασπορ (2021-'22). Με την τελευταία έφτασε μάλιστα μέχρι τον τελικό του EuroCup πριν από μερικούς μήνες, αποτελώντας το "βαρύ πυροβολικό" του Ντούσαν Αλιμπίγιεβιτς.

Με 14 πόντους (με 39.8% στο τρίποντο), 2.6 ριμπάουντ και 4.2 ασίστ ανά 28'42'' συμμετοχής στο EuroCup ήταν εξ αυτών που ξεχώρισαν στη διοργάνωση, με τις εμφανίσεις που πραγματοποίησε να του δίνουν τη δυνατότητα να πάρει μια θέση στην EuroLeague της ερχόμενης αγωνιστικής περιόδου.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΜΠΑΣΚΕΤ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ