THE SHOW MUST GO ON LIVE

Παναθηναϊκός: Ο Αλέξανδρος Σαμοντούροβ προβάρει τα πράσινα

Ο Αλέξανδρος Σαμοντούροφ με τη φανέλα της ακαδημίας ΔΕΚΑ
Ο Αλέξανδρος Σαμοντούροφ με τη φανέλα της ακαδημίας ΔΕΚΑ INTIME

Ο Παναθηναϊκός βρίσκεται πολύ κοντά στην απόκτηση του Αλέξανδρου Σαμοντούροβ (17 χρονών, 2.09 μέτρα, φόργουορντ/σέντερ), που θεωρείται ένα από τα μεγαλύτερα ταλέντα του ευρωπαϊκού μπάσκετ. H αποκάλυψη έγινε από τον Σπύρο Καβαλιεράτο στην εκπομπή του Παντελή Διαμαντόπουλου Show Must Gon On.

Προβάρει τα πράσινα του Παναθηναϊκού ο Αλέξανδρος Σαμοντούροβ (17 χρονών, 2.09 μέτρα, φόργουορντ/σέντερ), το μεγάλο ταλέντο του ελληνικού μπάσκετ που αγωνίζεται στην Ακαδημία ΔΕΚΑ του Νίκου Χατζηβρέττα.

Ο 17χρονος φόργουορντ/σέντερ που έχει εντυπωσιάσει όλη την Ευρώπη ετοιμάζεται να μετακομίσει στην Αθήνα, με το δέλεαρ του χρόνου συμμετοχής στον Παναθηναϊκό να παίζει το σημαντικότερο ρόλο στην απόφασή του.

Ο σπουδαίος έφηβος, που έκλεψε την παράσταση και στο πρόσφατο Rising Stars της ΕΟΚ στην Πάτρα και θα αγωνιστεί υπό τις οδηγίες του Βασίλη Σπανούλη στο Adidas Next Genεration της Πάτρας, βρίσκεται στο στόχαστρο και του Παναθηναϊκού και του Ολυμπιακού, αλλά και πολλών άλλων ευρωπαϊκών ομάδων.

Όπως αποκάλυψε όμως ο Σπύρος Καβαλιεράτος στην εκπομπή Show Must Go On του Παντελή Διαμαντόπουλου, οι πράσινοι κερδίζουν τη μάχη και είναι θέμα χρόνου η οριστικοποίηση της απόκτησής του.

Υπογραφές δεν έχουν μπει, το τυπικό δηλαδή της υπόθεσης δεν έχει ολοκληρωθεί, αλλά η υπόθεση έχει πάρει το δρόμο της και ο Παναθηναϊκός είναι έτοιμος να κάνει μια πάρα πολύ σπουδαία κίνηση, με έναν παίκτη που μπορεί να αφήσει εποχή και να φτάσει ως το ΝΒΑ.

Οι πράσινοι έχουν άμεσα ανάγκη από Έλληνες παίκτες, έχουν μπόλικο χρόνο να του δώσουν στη μεγάλη ομάδα κι αυτό έπαιξε ίσως τον καθοριστικότερο ρόλο στην τελική έκβαση της υπόθεσης. Κάτι που δεν μπορεί να υποσχεθεί τη δεδομένη χρονική στιγμή ο Ολυμπιακός.

TAGS THE SHOW MUST GO ON LIVE ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ