ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Παναθηναϊκός: Νοκ άουτ ο Μέικον με Μπασκόνια

Ο Ντάριλ Μέικον στον αγώνα με την Μπαρτσελόνα
Ο Ντάριλ Μέικον στον αγώνα με την Μπαρτσελόνα PHOTO CREDITS: EUROKINISSI

Ο Ντάριλ Μέικον δεν προπονήθηκε ούτε την Πέμπτη 27 Ιανουαρίου και τέθηκε νοκ άουτ για το παιχνίδι με την Μπασκόνια (28/1, 21:00, Novasports Prime, LIVE στο SPORT24). Εκτός μάχης κι ο Γιώργος Παπαγιάννης.

Η προετοιμασία του Παναθηναϊκού ΟΠΑΠ για τον εντός έδρας αγώνα με την Μπασκόνια (28/1, 21:00, Novasports Prime, LIVE στο SPORT24) ολοκληρώθηκε, με τον Ντάριλ Μέικον να μην συμμετέχει για ακόμη μια φορά στο προπονητικό πρόγραμμα του Δημήτρη Πρίφτη.

Ο head coach των πρασίνων είχε εξηγήσει πως οι πιθανότητες δεν ήταν με το μέρος του 27χρονου γκαρντ, ο οποίος εδώ και μερικές ημέρες ακολουθούσε ατομικό πρόγραμμα. Οι προβλέψεις επιβεβαιώθηκαν με τον Ντάριλ Μέικον να τίθεται νοκ άουτ για τη συγκεκριμένη αναμέτρηση, όπερ και σημαίνει πως ο Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ θα πορευτεί στον "άσο" με Στέφαν Γιόβιτς, Λευτέρη Μποχωρίδη και Χάουαρντ Σαντ Ρος.

Εκτός παραμένει ο Γιώργος Παπαγιάννης, που βρίσκεται στο στάδιο της αποθεραπείας, κάνοντας προσπάθεια να είναι έτοιμος στη "διαβολοβδομάδα" που ακολουθεί στην EuroLeague.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ EUROLEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ