ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Πρίφτης: "Μέσα ο Γιόβιτς, εκτός ο Παπαγιάννης, το πιθανότερο να μην παίξει ο Μέικον"

Ο Πρίφτη στην αναμέτρηση του Παναθηναϊκού με την Μπαρτσελόνα στο ΟΑΚΑ
Ο Πρίφτη στην αναμέτρηση του Παναθηναϊκού με την Μπαρτσελόνα στο ΟΑΚΑ INTIME SPORTS

Ο Δημήτρης Πρίφτης δήλωσε ενόψει του αυριανού (28/1) αγώνα του Παναθηναϊκού με την Μπασκόνια (21:00, Novasports Prime και LIVE από το SPORT24) για την 23η αγωνιστική της EuroLeague ότι ο Νίκολα Γιόβιτς λογικά θα αγωνιστεί, ενώ χαρακτήρισε εξαιρετικά δύσκολη την συμμετοχή του Ντάριλ Μέικον.

Ο Παναθηναϊκός αντιμετωπίζει αύριο (28/1) την Μπασκόνια (21:00, Novasports Prime και LIVE από το SPORT24) για την 23η αγωνιστική της EuroLeague έχοντας αρκετά προβλήματα τραυματισμών αλλά και αποχή από τις προπονήσεις λότων των ακραίων καιρικών συνθηκών. Και σε αυτά τα προβλήματα στάθηκε ο Δημήτρης Πρίφτης.

Ο έμπειρος τεχνικός τόνισε ότι ο Γιώργος Παπαγιάννης δεν θα αγωνιστεί ούτε κόντρα στους Βάσκους, χαρακτήρισε εξαιρετικά δύσκολη την συμμετοχή του Ντάριλ Μέικον και πρόσθεσε ότι ο Νίκολα Γιόβιτς πιθανότατα θα αγωνιστεί.

Αναλυτικά ο Δημήτρης Πρίφτης δήλωσε:

Για την έλλειψη προπονήσεων λόγω των ακραίων καιρικών συνθηκών και την κατάσταση των τραυματιών: "Θα κάνουμε μια προπόνηση σήμερα όλοι μαζί και θα παίξουμε το ματς. Την πρωινή αύριο και θα παίξουμε το ματς. Έχουμε κάποιες μέρες απραξία. Υπάρχουν παίκτες αμφίβολοι, είναι αρκετοί. Ο Παπαγιάννης δεν θα παίξει, το πιθανότερο να μην παίξει ούτε ο Μέικον. Ο Σαντ-Ρος και ο Νέντοβιτς αισθάνονται ενοχλήσεις", είπε αρχικά.

Για την ήττα από την Αναντολού Εφές την προηγούμενη αγωνιστική: "Κρίμα για την προσπάθεια που κάναμε, στεναχωριέμαι. Αξίζαμε να πάρουμε το ματς με Εφές, είτε επειδή δεν είχαμε την τύχη, είτε την ικανότητα. Θα πρέπει να συνεχίζουμε να δουλεύουμε και να κάνουμε το καλύτερο που μπορούμε. Το αποτέλεσμα θα έρθει. Παρ’ όλα αυτά το αποτέλεσμα ήρθε όπως ήρθε ίσως γιατί δεν είχαμε την τύχη, γιατί δεν είχαμε την ικανότητα κάποια στιγμή. Θα πρέπει να συνεχίσουμε να δουλεύουμε και να κάνουμε ότι καλύτερο μπορούμε, ακόμα και αν υπάρχουν προβλήματα τραυματισμών, κορονοϊού ή καιρικές συνθήκες, πρέπει να κάνουμε ότι καλύτερο μπορούμε στην προπόνηση".

Για τον αγώνα με την Μπασκόνια: "Έχει γίνει μια μετάλλαξη από την τεχνική ηγεσία στον τρόπο παιχνιδιού, υπάρχει μεγαλύτερη ανοχή και αυτοσχεδιασμός και ατομική πρωτοβουλία. Από την μια έχει δοθεί μεγαλύτερη πρωτοβουλία στους χειριστές της μπάλας και κυρίως στον Μπάλντουιν, ίσως λιγότερο παιχνίδι για τον Φοντέκιο. Έχει κάποια σημεία αναφοράς σαν ομάδα και κάποιους καλούς παίκτες που είναι αποτελεσματικοί και μπορούν να σκοράρουν. Ο Μπόλντουιν είναι σε καλό φεγγάρι, έχουν κάνει κάποιες σπουδαίες νίκες όπως με την Μπαρτσελόνα. Πιστεύω ότι θα είναι ένα δυνατό παιχνίδι και θα είμαστε ανταγωνιστικοί"

Για το καθεστώς συμμετοχής του Γιόβιτς: "Θα συμμετέχει βέβαια, παρ’ όλο που είναι λίγο παρακινδυνευμένο. Μετά τη φυγή του Πέρι θα πρέπει να κινηθούμε προς αυτή την κατεύθυνση γιατί είναι μόνο έξι οι ξένοι. Σε περίπτωση που δεν παίξει ο Μέικον θα είναι πέντε, οπότε νομίζω είναι επιβεβλημένη η συμμετοχή του. Δεν γνωρίζω πόσο χρόνο θα έχει αλλά είναι ένας καλός παίκτης, έχει αξία. Όμως έχει καιρό να παίξει και η ενσωμάτωσή του θα πρέπει να γίνει σταδιακά για να μην του δημιουργήσουμε κάποιο πρόβλημα. Σίγουρα δεν είναι εύκολο μετά τη φυγή του Πέρι που είχαμε εφτά ξένους, τώρα είμαστε έξι και ο Μέικον είναι πιθανό να μην αγωνιστεί".

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ EUROLEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ