ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Παναθηναϊκός: Μυϊκό σπασμό στην μέση ο Παναγιώτης Καλαϊτζάκης, συνεχίζει να πονάει ο Γκριγκόνις

Ο Παναγιώτης Καλαϊτζάκης με την φανέλα του Παναθηναϊκού
Ο Παναγιώτης Καλαϊτζάκης με την φανέλα του Παναθηναϊκού EUROKINISSI

Ο Παναγιώτης Καλαϊτζάκης αποκόμισε έναν μυϊκό σπασμό στον αγώνα του Παναθηναϊκού με την Καρδίτσα και η κατάστασή του θα επανεκτιμηθεί. Συνεχίζει να ταλαιπωρείταια από οσφυαλγία ο Μάριους Γκριγκόνις.

Ο Παναθηναϊκός επέστρεψε με ένα πρόβλημα από την Καρδίτσα μετά την νίκη του με 99-82 επί της τοπικής ομάδας για την 6η αγωνιστική της Basket League, αφού ο Παναγιώτης Καλαϊτζάκης υπέστη μυϊκό σπασμό στην μέση.

Ο διεθνής γκαρντ/φόργουορντ αισθανόταν ενοχλήσεις στην μέση μετά τον αγώνα της Εθνικής Ανδρών με το Βέλγιο για τα προκριματικά του EuroBasket 2022 και η κατάστασή του επιδεινώθηκε με την συμμετοχή του στο παιχνίδι. Η κατάστασή του θα επανεκτιμηθεί.

Την ίδια στιγμή, ο Μάριους Γκριγκόνις εξακολουθεί να ταλαιπωρείται από οσφυαλγία, με το ιατρικό επιτελείο των "πράσινων" να παρακολουθεί την περίπτωσή του.

Προς το παρόν δεν έχει ξεκαθαριστεί το καθεστώς συμμετοχής των δύο περιφερειακών στον αγώνα με την Βίρτους (23/11, 21:00, Novasports Prime και LIVE από το SPORT24) για την 9η αγωνιστική της EuroLeague.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΜΠΑΣΚΕΤ EUROLEAGUE STOIXIMAN BASKET LEAGUE ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΚΑΛΑΪΤΖΑΚΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ