ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Παναθηναϊκός μεταγραφές: Τα δεδομένα για Παπαπέτρου και η συμφωνία με Άντριους

EUROLEAGUE 2021-2022 /  -  (  / EUROKINISSI)
EUROLEAGUE 2021-2022 / - ( / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Στη διάρκεια της Game Night της Πέμπτης, 14 Ιουλίου, ο Αλέξανδρος Τρίγκας ανέλυσε τα δεδομένα που ισχύουν για τον Ιωάννη Παπαπέτρου και τον όρο που υπάρχει στο συμβόλαιό του, αλλά και τις τελευταίες εξελίξεις με τον Άντριου Άντριους.

Η εβδομάδα που τρέχει είναι κάτι παραπάνω από "καυτή" για τον Παναθηναϊκό ΟΠΑΠ σε μεταγραφικό επίπεδο. Οι πράσινοι τρέχουν να κλείσουν τα περισσότερα από τα ανοιχτά μέτωπα (ιδίως στην περιφέρεια), έχοντας ολοκληρώσει τις διαδικασίες για τον Νέιτ Γουόλτερς και τον Μάριους Γκριγκόνις. Την ίδια ώρα που απομένουν οι υπογραφές με τον Άντριου Άντριους, με τον οποίο υπάρχει προφορική συμφωνία.

Ταυτόχρονα όμως, ένας ειδικός όρος που υπάρχει στο συμβόλαιο του Ιωάννη Παπαπέτρου κρατά τους ανθρώπους της ομάδας σε... αναμμένα κάρβουνα.

Ο Αλέξανδρος Τρίγκας ανέλυσε στη διάρκεια της Game Night την Πέμπτη 14 Ιουλίου τα δεδομένα για τον διεθνή φόργουορντ αναφορικά με τον συγκεκριμένο όρο, που έχει δώσει το "πάτημα" σε δύο ομάδες της EuroLeague να κάνουν διερευνητικές επαφές για να αποσαφηνίσουν τι ισχύει με την περίπτωσή του.

Παρακολουθήστε εδώ ολόκληρη την εκπομπή:

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΜΠΑΣΚΕΤ EUROLEAGUE ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ GAME NIGHT
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ