ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Παναθηναϊκός μεταγραφές: Εξετάζει την περίπτωση του Καμπόκλο σύμφωνα με ιταλικό δημοσίευμα

Houston Rockets forward Bruno Caboclo (5) dunks against the Philadelphia 76ers during the second half of a NBA basketball game Friday, Aug. 14, 2020, in Lake Buena Vista, Fla. (Kim Klement/Pool Photo via AP)
Houston Rockets forward Bruno Caboclo (5) dunks against the Philadelphia 76ers during the second half of a NBA basketball game Friday, Aug. 14, 2020, in Lake Buena Vista, Fla. (Kim Klement/Pool Photo via AP) 2020 KIM KLEMENT/POOL PHOTO VIA AP

Την περίπτωση του Βραζιλιάνου φόργουορντ/σέντερ, Μπρούνο Καμπόκλο φαίνεται πως εξετάζει ο Παναθηναϊκός σύμφωνα με δημοσίευμα του ιταλικού "pianetabasket".

Ο Παναθηναϊκός κινείται για μερικές ακόμα προθήκες στο ρόστερ του πριν από την έναρξη της νέας αγωνιστικής περιόδου σε Ελλάδα και Ευρώπη. Μία από αυτές είναι ο Πολωνός, Ματέους Πονίτκα ο οποίος βρίσκεται πολύ κοντά στην συμφωνία του με τους πράσινους.

Σύμφωνα με δημοσίευμα του ιταλικού "pianetabasket", ακόμα ένας παίκτης που εξετάζουν οι πράσινοι είναι ο Βραζιλιάνος φόργουορντ/σέντερ, Μπρούνο Καμπόκλο ο οποίος στο παρελθόν αγωνίστηκε στο ΝΒΑ με την φανέλα των Ρόκετς και των Γκρίζλις ενώ το καλοκαίρι είχε υπογράψει 10ημερο συμβόλαιο για την προετοιμασία των Σέλτικς.

Ο 27χρονος, ύψους 2.06 ψηλός πέρασε την περσινή χρονιά σε ομάδα της πατρίδας του, στη Βραζιλία μετρώντας 23.9 πόντους και 11.1 ριμπάουντ.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΜΠΑΣΚΕΤ EUROLEAGUE STOIXIMAN BASKET LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ