ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Παναθηναϊκός μεταγραφές: Έκλεισε ο Γκουντάιτις στους πράσινους

EUROLEAGUE 2020-2021 / ΠΑΟ - ΖΕΝΙΤ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI)
EUROLEAGUE 2020-2021 / ΠΑΟ - ΖΕΝΙΤ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Παίκτης του Παναθηναϊκού πρέπει να θεωρείται ο Αρτούρας Γουντάιτις (28, 2μ08) που συμφώνησε σε όλα με το τριφύλλι και θα αποτελέσει τον back-up σέντερ τη νέα αγωνιστική σεζόν στους πράσινους.

Ο Παναθηναϊκός συνεχίζει να κινείται δυναμικά στο μεταγραφικό παζάρι και ήρθε σε συμφωνία με Αρτούρας Γουντάιτις (28 χρονών, 2.08 μέτρα), με τον οποίο βρισκόταν σε προχωρημένες συζητήσεις τις τελευταίες μέρες.

Ο δυναμικός σέντερ θα αποτελέσει την λύση στη θέση "5" πίσω από τον Γιώργο Παπαγιάννη και ένα εργαλείο στα χέρια του Ντέγιαν Ράντονιτς. Το όνομά του βρισκόταν στην λίστα του Παναθηναϊκού εδώ και αρκετό καιρό, όμως προτεραιότητα του τεχνικού των "πράσινων" ήταν αρχικά να καλύψει τις θέσεις στα γκαρντ. Με το έργο αυτό να έχει ολοκληρωθεί, οι πράσινοι επανήλθαν στο θέμα του Γουντάιτις και κινήθηκαν άμεσα και έντονα για την απόκτησή του.

Σε ό,τι έχει να κάνει με τα αγωνιστικά χαρακτηριστικά του, ο Αρτούρας Γκουντάιτις είναι ένα βαρύ κορμί για τη θέση του σέντερ (εντάσσεται στη λογική των old school bigs που αρέσουν στον Ντέγιαν Ράντονιτς), ο οποίος απειλεί σχεδόν αποκλειστικά μέσα από το βαμμένο (το 93.3% των προσπαθειών που πήρε την τελευταία τετραετία ήταν στην καρδιά της ρακέτας), είτε μέσα από το post up είτε ως finisher μέσα από το pick n roll.

Υπενθυμίζεται ότι ο Παναθηναϊκός έχει ήδη ανακοινώσει τις προσθήκες των Λι, Καλαϊτζάκη, Γουόλτερς, Γουίλιαμς, Άντριους και Γκριγκόνις. Πλέον απομένει η απόκτηση ενός ακόμα ξένου που θα παίξει στο "3" και το "4" και πιθανότατα ενός ακόμα Έλληνα.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΜΠΑΣΚΕΤ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ STOIXIMAN BASKET LEAGUE EUROLEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ