ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Παναθηναϊκός: Πράσινο φως από το ΑΣΕΑΔ για το δελτίο του Μαντζούκα

Ο Λευτέρης Μαντζούκας προβάρει την φανέλα του Παναθηναϊκού
Ο Λευτέρης Μαντζούκας προβάρει την φανέλα του Παναθηναϊκού PAO BC

Το ΑΣΕΑΔ άναψε το πράσινο φως για την άμεση έκδοση του δελτίου του Λευτέρη Μαντζούκα, με τον 17χρονο φόργουορντ να έχει δικαίωμα συμμετοχής στον εντός έδρας αγώνα με τον Άρη (28/2, 20:00).

Την επομένη της ανακοίνωσης της απόκτησης του Μάριο Χεζόνια, ακόμη μία εκκρεμότητα έκλεισε με ευτυχή -για τον Παναθηναϊκό ΟΠΑΠ- τρόπο. Το ΑΣΕΑΔ άναψε το πράσινο φως για την άμεση έκδοση του δελτίου του Λευτέρη Μαντζούκα από το τριφύλλι, δίνοντας έτσι τη δυνατότητα στον 17χρονο φόργουορντ να αγωνιστεί άμεσα με την πράσινη φανέλα στη Stoiximan Basket League.

Όπερ και σημαίνει πως έχει δικαίωμα συμμετοχής -για πρώτη φορά φέτος σε εγχώρια διοργάνωση- στον εντός έδρας αγώνα του Παναθηναϊκού ΟΠΑΠ με τον Άρη (28/2, 20:00) για τη 15η αγωνιστική της Stoiximan Basket League.

Θυμίζουμε πως σε πρώτο χρόνο η ΕΟΚ δεν εξέδωσε το δελτίο του Λευτέρη Μαντζούκα λόγω της παρέλευσης των σχετικών ημερομηνιών για ανήλικους αθλητές (αν δεν υπήρχε η σχετική απόφαση του ΑΣΕΑΔ, τότε ο Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ δεν θα μπορούσε να τον χρησιμοποιήσει φέτος, αφού ο αθλητής ενηλικιώνεται στις 8 Ιουλίου 2021).

Photo Credits: Panathinaikos OPAP Athens

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΕΛΛΑΔΑ STOIXIMAN BASKET LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ