ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Στο ΑΣΕΑΔ για Μαντζούκα ο Παναθηναϊκός

Ο Λευτέρης Μαντζούκας προβάρει την φανέλα του Παναθηναϊκού
Ο Λευτέρης Μαντζούκας προβάρει την φανέλα του Παναθηναϊκού PAO BC

Η ΕΟΚ δεν εξέδωσε δελτίο στον Λευτέρη Μαντζούκα για λογαριασμό του Παναθηναϊκού ΟΠΑΠ, με το τριφύλλι να προσφεύγει στο ΑΣΕΑΔ.

Ο Λευτέρης Μαντζούκας έχει ενταχθεί στον Παναθηναϊκό ΟΠΑΠ εδώ κι ένα μήνα, δίχως όμως να πάρει χρόνο συμμετοχής στη Stoiximan Basket League. Ο 17χρονος φόργουορντ, που έχει υπογράψει πενταετές συμβόλαιο συνεργασίας με το τριφύλλι, προπονείται κανονικά υπό τις οδηγίες του Όντεντ Κάτας, πλην όμως δεν έχει ακόμη δικαίωμα συμμετοχής με την πράσινη φανέλα, εξ ου κι η απουσία του από τις αποστολές όλο αυτό το διάστημα.

Όπως είχε επισημανθεί από την πρώτη στιγμή, ήταν εξαιρετικά δύσκολο να εκδώσει δελτίο η ΕΟΚ, δεδομένης της παρέλευσης των σχετικών ημερομηνιών για ανήλικους αθλητές (σ.σ.: ο Λευτέρης Μαντζούκας θα γίνει 18 στις 8 Ιουλίου 2021)

Έτσι, το τριφύλλι προχώρησε στην επόμενη (αναμενόμενη) κίνηση προκειμένου να εκδοθεί την τρέχουσα σεζόν το δελτίο του 17χρονου φόργουορντ, κι αυτός να έχει δικαίωμα συμμετοχής από φέτος -κι όχι από του χρόνου, οπότε κιόλας θα έχει ενηλικιωθεί. Οι πράσινοι προσέφυγαν λοιπόν στο ΑΣΕΑΔ, προσδοκώντας πως το αρμόδιο όργανο θα δώσει τη λύση, ώστε ο νεαρός αθλητής να φορέσει το 2020/21 τη φανέλα του Παναθηναϊκού ΟΠΑΠ και να γράψει τα πρώτα λεπτά συμμετοχής ως μέλος της ομάδας.

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ STOIXIMAN BASKET LEAGUE ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ