ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Εκτός δωδεκάδας ο Μακ, δεν έχει δικαίωμα συμμετοχής με Βιλερμπάν

Ο Σέλβιν Μακ σε στιγμιότυπο από την αναμέτρηση Παναθηναϊκός - Μπάγερν
Ο Σέλβιν Μακ σε στιγμιότυπο από την αναμέτρηση Παναθηναϊκός - Μπάγερν EUROKINISSI

Εν τέλει, ο Σέλβιν Μακ είναι ο παίκτης που κόπηκε από τη δωδεκάδα του αγώνα με τη Βιλερμπάν, αφού δεν έχει δικαίωμα συμμετοχής. Μέσα ο Μάρκους Φόστερ.

Παρότι αρχικά ο Γιώργος Βόβορας αποφάσισε να κόψει τον Μάρκους Φόστερ από τη δωδεκάδα του εκτός έδρας αγώνα με τη Βιλερμπάν, εν τέλει ο 25χρονος περιφερειακός θα βρίσκεται μεταξύ των επιλογών του 43χρονου τεχνικού.

Κι αυτό γιατί εκτός έμεινε, εν τέλει, ο Σέλβιν Μακ. Οι άνθρωποι της EuroLeague υποστηρίζουν ότι ενημέρωσαν από την Παρασκευή το τριφύλλι μέσω του competition department πως ο Σέλβιν Μακ δεν είχε δικαίωμα συμμετοχής επειδή δεν ήταν στο ρόστερ του Παναθηναϊκού ΟΠΑΠ την ημερομηνία, για την οποία είχε αρχικά οριστεί το παιχνίδι (σ.σ.: τότε υπήρχε ακόμη ο Κίφερ Σάικς στο έμψυχο δυναμικό), ενώ οι πράσινοι λένε ότι ενημερώθηκαν πριν από τον αγώνα.

Παρότι τότε δεν είχε ανοίξει φύλλο αγώνα στο Astroballe, οι πράσινοι θεώρησαν ότι ο Σέλβιν Μακ έχει δικαίωμα συμμετοχής. Υπό τον φόβο κυρώσεων (ένσταση ή τιμωρία) όμως, δεν έκαναν κάτι παραπάνω, άφησαν εκτός -την τελευταία- στιγμή τον έμπειρο γκαρντ, με τον Μάρκους Φόστερ να τον αντικαθιστά και μάλιστα να αγωνίζεται.

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ EUROLEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ