ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Παναθηναϊκός: "Ακόμη τρία κρούσματα κορονοϊού στην ομάδα"

Οι παίκτες του Παναθηναϊκού συγκεντρωμένοι στο κέντρο του γηπέδου
Οι παίκτες του Παναθηναϊκού συγκεντρωμένοι στο κέντρο του γηπέδου EUROKINISSI

Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ ανακοίνωσε πως ακόμη τρία (3) μέλη της βρέθηκαν θετικά στον κορονοϊό. Επτά στο σύνολο πλέον.

Τρία νέα κρούσματα κορονοϊού εντός της ομάδας ανακοίνωσε η ΚΑΕ Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ το απόγευμα της Δευτέρας 8 Φεβρουαρίου, με τον συνολικό αριθμό να φτάνει στα επτά. Οι πράσινοι ταλαιπωρούνται την τελευταία βδομάδα με συνεχόμενα κρούσματα που προκύπτουν κατόπιν των καθιερωμένων ελέγχων, φτάνοντας από το ένα στα επτά κρούσματα μέσα σε πέντε μέρες.

Όπως αναφέρεται στην ενημέρωση της ομάδας, άπαντες είναι σε "αυξημένη ενεργητική επιτήρηση".

Πλέον, με βάση τα νέα δεδομένα, ο προημιτελικός του Κυπέλλου Ελλάδας με το Περιστέρι (10/2, 20:00) αναμένεται να αναβληθεί, ενώ δεν αποκλείεται το ίδιο να συμβεί με τους αγώνες της επόμενης εβδομάδας στην EuroLeague, απέναντι σε Ζενίτ (17/2) και ΤΣΣΚΑ Μόσχας (19/2). Κι αυτό γιατί βάσει του υγειονομικού πρωτοκόλλου της διοργάνωσης, πρέπει να μεσολαβήσουν δεκατέσσερις ημέρες από τότε που θα προκύψει ένα θετικό κρούσμα μέχρι την στιγμή που το εκάστοτε μέλος της ομάδας θα είναι σε θέση να συμμετάσχει στις υποχρεώσεις της (προπονήσεις/αγώνες).

Από εκεί και πέρα, σε ό,τι αφορά στα άλλα τρία παιχνίδια του θεσμού (Κολοσσός - Προμηθέας, Λαύριο - ΑΕΚ, Ηρακλής - ΠΑΟΚ), θα διεξαχθούν κανονικά. Από την στιγμή όμως που θα εκκρεμεί μια αναμέτρηση για την προημιτελική φάση, ο θεσμός θα ολοκληρωθεί σε μεταγενέστερη ημερομηνία, κι όχι τις προσεχείς ημέρες, όπως ήταν αρχικά προγραμματισμένο να συμβεί.

Η σχετική ενημέρωση του τριφυλλιού αναφέρει:

"Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ ανακοινώνει πως τρία ακόμη μέλη της ομάδας μας διαγνώστηκαν θετικά στον Covid-19. Η κατάσταση των εφτά συνολικά νοσούντων παρακολουθείται συστηματικά από το ιατρικό μας επιτελείο.

Από την ΚΑΕ Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ ακολουθούνται όλα τα προβλεπόμενα, σύμφωνα με τα υγειονομικά πρωτόκολλα διαχείρισης κρουσμάτων και υπάρχει συνεχής επικοινωνία με τον ΕΟΔΥ.

Η ομάδα μας έχει τεθεί σε αυξημένη ενεργητική επιτήρηση".

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ EUROLEAGUE ΕΛΛΑΔΑ STOIXIMAN BASKET LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ